Hvordan til at overholde Rustfri plader til et træ toppen

September 17

Rustfrit stål ark har et slankt og rent design, der tilføjer en moderne touch til et stykke af møbler. Tilføje en rustfri top til en eksisterende tabel eller skrivebord giver møblerne et nyt udseende med en moderne kant. Mens du har mulighed for at vedhæfte ark til træ med skruer eller bolte, sidder skruer ikke flugter med stål, hvilket resulterer i et omfangsrigt færdigt produkt. På flade toppe risikerer du at skrabe din hud mod skrue eller bolt og såre dig selv. Vedhængende rustfrit stål til træ med lim er en bedre løsning, fordi det skaber en glat top.

Instruktioner

•Look over toppen af det træ stykke for ujævne steder eller skade, herunder splinter og ru pletter. Sand område med groft grus sandpapir, der fjerner skader, mens ryg op overfladen for limning. Gnid sandpapir med den naturlige grus af træ.

•Dæk træets overflade med en to-delt epoxy lim. Limen leveres med en resin og en hærder i separate flasker. Anvende harpiks del på hele overfladen af træ med en skum pensel. Anvende en frakke af hærder over harpiks med malerpensler forskellige skum.

•Sæt rustfrit stål sheet direkte på toppen af træet. Omhyggeligt center stål på træ, foring op i kanten af stål med kanter af træ. Epoxyen tager to timer at tørre, hvilket giver dig mulighed for at flytte rustfrit stål på plads inden limen sæt.

•Rub maling rulle på tværs af toppen af rustfrit stål, nok pressionsmiddel, som du udjævne nogen luftlommer eller bobler fanget under stålet. Flytte rullen fra venstre mod højre og derefter op og ned på tværs af stål.

•Sæt klemmer til kanterne af stål, vedhængende det til træ. Tørre en fugtig klud over kanterne af stål, aftørring enhver lim, der sivede ud. Vente to timer for lim til slut hærdning før fjernelse af klemmer.

Tips & advarsler

  • Flydende rustfrit stål er en passende erstatning for rustfrit stålplader. Væsken går som maling, men tørrer til en finish som rustfrit stålplader. Væsken virker på en lang række overflader, herunder apparater og træ overflader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com