Hvordan til at pakke frugter & grøntsager

November 16

Hvordan til at pakke frugter & grøntsager

Emballage frugter og grøntsager, således at de er ubeskadiget kan mens afsendes og transporteres være udfordrende. Ikke blot vil du nødt til at vælge emballage, der vil beskytte indholdet fra at blive mast eller beskadiget, men endnu vigtigere, du skal kunne regulere temperatur og fugtighed i pakken. Temperaturen spiller en afgørende rolle i at forårsage produkter til at forkæle før sin tid, så beskytter de frugter og grøntsager fra dette er kritisk.

Instruktioner

•Sæt frugter eller grøntsager inde i en emballage, der er ikke tilbøjelige til at være bulet eller knust og som vil give en robust shell for råvarer, som producerer containere er ofte stablet oven på hinanden. En palle, Palle bin, wire-bundet tremmekasse, trækasse eller træ kurv er egnet til indpakning af produkter. Brug emballage, der sikrer isolering for at regulere temperaturen og balance fugten inde i pakken såsom plast strække film eller manipuleret plastik liners, som giver en balance mellem ilt og kuldioxid.

•Sæt de frugter og grøntsager i containeren så at de fylde beholderen uden at spilde plads. Produkterne bør ikke være så komprimeret sammen, de squishing hinanden, hvilket kan resultere i blå mærker, men bør der ikke være tilstrækkelig plads til råvarer til at styrte rundt. De frugter og grøntsager, selv når pakket korrekt, fungere som en beskyttelsesfolie.

•Weigh pakken for at sikre, at det overgå vægtgrænser. Pakker transporteres i hånden bør normalt ikke overstige 50 pounds mens pakker håndteres af en gaffeltruck ikke bør overstiger 1.500 pund. Den tilsigtede anvendelse og distribution af produkterne vil diktere størrelsen af beholderen og ligeledes vægtgrænsen.

•Seal pakken sikkert med emballeringsforskrifter tape for at forhindre åbning under transport.

•Kontrollér anslået skib tid hvis mailing varerne. Producere leveret ikke gennem postvæsenet, medmindre det kan nå sit bestemmelsessted, før producerer byttet. Udpege en leveringstid, der vil tillade produkter når frem til sit bestemmelsessted, før det ødelægger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com