Hvordan til at passe en masse møbler i en lille soveværelse

August 1

Hvordan til at passe en masse møbler i en lille soveværelse

At have flere møbler end space præsenterer udfordringer. Uanset om det er en midlertidig situation, såsom lagring ekstra møbler som du skære ned, eller en langsigtet behov såsom at gøre et værelse tjener flere funktioner, lære at passe en masse møbler ind i et lille soveværelse kan hjælpe du prioritere dine møbler og oprette et layout til rummet for at bedst tjener dit formål. Gør en plan for hvordan du ønsker at bruge rummet vil hjælpe dig med at oprette et vellykket arrangement.

Prioritering

Prioritering af møbler af hvordan du vil bruge i soveværelset oftest vil hjælpe dig gøre den mest effektive udnyttelse af rummet. For eksempel, hvis du har brug for til at passe en masse møbler i en lille soveværelse til at skabe en kombination syning værelse og gæst soveværelse, placere symaskine hvor der er tilstrækkelig lys og en høj kiste eller skab i nærheden til forsyninger vil guide arrangementet møbler. Hvis den lille soveværelse ikke er sov ofte, giver at sætte i en Murphy seng, sovesofa eller futon dig mere gulvplads til ekstra møbler når sengen ikke er i brug.

Bruge hovedsektioner

Stabling møbler, især hvis du gemmer det i stedet for at bruge det, kan bidrage til at holde en lille soveværelse funktionelle. Du kan stable kister, kommoder, borde og stole, med de tungere og større elementer på bunden ved siden af væggen og gradvis lysere elementer oven på dem. Markedsføring pap, kork bord eller foldede ark overflader hjælper med at beskytte møblet mod ridser eller buler. At holde et trin skammel under sengen eller i skabet kan du nå øverste skuffer på stablet dressers. Ved hjælp af en omsnøringsbånd systemet, såsom jordskælv stropper fra en hardwareleverandør, kan for at holde møbler til væggen, bidrage til at forebygge risikoen for skade fra faldende møbler.

Designe funktionelle ordninger

Måltagning og tegne en plantegning på et stykke millimeterpapir kan hjælpe dig bruge plads effektivt. Ved at måle væggene og markerer windows, stikkontakter, enhver fast funktioner som en pejs, døre, dør swing--den plads, der kræves for at åbne døren--du kan oprette en skala plan for rummet. Måling af møbler og gøre skala-cut-outs for hvert stykke tillader dig at oprette en brugbar ordning, før du flytter møbler. For eksempel holder ved hjælp af en åben reol på hver side af sengen i stedet for nat står rummet funktionelle mens tillader dig at bruge flere møbler i et lille soveværelse.

Alternativer

For en lille soveværelse, du ønsker at gøre anvendeligt til flere formål, at slippe af med møbler, der tager for meget plads og erstatte det med møbler, der bruger plads mere effektivt kan skabe et mere komfortable, funktionelle og attraktive rum. For eksempel, slippe af med en kommode og kommoder og erstatte dem med en stor væg enhed eller underholdning center med skabslåger, så du kan gemme ekstra tæpper og sengetøj til gæsteværelset, giver plads til en gæst ejendele-- og har en del plads for home office supplies, håndværk eller noget andet du vil beholde i det lille soveværelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com