Hvordan til at passe to senge i et Studio lejlighed

September 13

Studio-lejligheder har meget at tilbyde i form af hygge og omkostningsbesparelser. Men de også præsentere nogle virkelige udfordringer til indendørsarkitekt. For studio dweller, der kan lide at have folk at bo, kan at finde et sted for gæster at sove være en reel udfordring. Heldigvis, den moderne hems hjælper med at afhjælpe dette problem. Når domænet for børn, de voksne versioner af disse senge funktion plads nedenunder dem, når de anvendes fornuftigt, kan blive det sted, hvor studio dweller gør gæster føler sig hjemme.

Instruktioner

•Purchase en hems. Selv om du ønsker en seng, der er høj nok til at gemme elementer nedenunder, ønsker du ikke den slags, der er udstyret med en anden seng. Selv om dette ville give dig den ekstra seng, du har brug for, kan det ikke passe ind i en voksen lejlighed fra en stilistisk synspunkt. I stedet, plads nedenunder skal være bred nok til at passe en futon. Vælg den hems, der passer bedst til dit studie er udsmykning motiv.

•Invest i en futon med en ramme. Den ideelle futon frame for denne bestræbelse er en, der foldes ind i en sofa.

•Indstil op hems og gøre det.

•Installer futon og ramme direkte under hems. Du måske ønsker at overveje at bruge futon som en sofa, afhængigt af layoutet af resten af studiet. Uanset hvad, futon skønhed er, at det vil udføre dobbelt-pligt, at dreje ind i en seng for gæsterne efter behov. I mellemtiden, smide en futon dækning på det og pynte det med pyntepuder.

•Anbring et område tæppe foran futon. Dette vil give nogle komfort for gæsterne, hvis du har bare gulve og gulvet bliver koldt om natten.

•Anvend en gammel kuffert som et sofabord og sætte det foran futon. Gemme tæpper og puder til futon i bagagerummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com