Hvordan til at placere din Sofa & Loveseat

January 24

Møbler placering planlægning undertiden aldrig finder sted. Alt for ofte vi købe nye møbler eller flytte fra ét hjem til et andet, møbler er skubbet mod den første Tom væg, og vi vænner sig til det. Planlægning møbler placering tager kan en smule tid, men det forvandle den måde, du lever i et rum og den måde, rummet føles mens du er i det.

Instruktioner

•Measure din levende eller familie værelse og plotte placering af vægge, vinduer, døre, nicher, pejse, åbninger eller enhver anden funktion op på ternet papir. Blot konvertere én fod i det virkelige liv til en fjerdedel tomme på papiret. Foretage vægge lidt over en sekstendedel af en tomme tyk repræsenterer fire plus inch tykkelse af reelle vægge. Sørg for at medtage døren gynger og gulvet ventilationskanaler.

•Mark placering af stikkontakter og væg skifte pladerne, og angive på din plan hvilke afbrydere drive enhver loftslamper. Disse bliver vigtige, når positionering fjernsyn og lamper, som ofte påvirker placeringen sofaer og andre siddepladser.

•Sæt et stykke filtrerpapir over den base tegning af rummet. Da mange levende og familieværelser har åbne relationer med andre værelser, er det vigtigt at holde disse relationer i sindet under møbler placering.

•IDENTIFY omdrejningspunkt i rummet er indrettet. Dette er normalt en pejs, et stort vindue eller en væg malet en anden farve. Dette er ofte den retning du først ser til, når du indtaster et værelse. Din omdrejningspunkt kan også være placeringen af en tv- eller underholdning center.

•Brug skabelonen møbler skitse i figuren sofaen parallelt med og over for omdrejningspunkt. Da den mest almindelige arrangement af en parret sofa og kærlighed hjemsted er en L-form, skitse kærlighed sæde ved siden af sofaen. Dette kan placere én eller begge stykker, så ryggen er synlige, når du kommer ind i lokalet. Med netop disse to stykker i stilling, kontrollere, at veje ikke blokeres.

•Kontrollér flere tracings, og Placer møbler på vinkler eller helt adskilt. Husk på, at et godt arrangement vil give en tre-mund gangbro mellem alle møbler og enhver døråbning. Ved at flytte møbler fra væggene, kan du visuelt udvide et værelse.

•Vælg dine tre foretrukne arrangementer, og let skitse vægge på sporing papirer. Tilføj placering og størrelse af sofaborde, end tabeller, lamper, lænestole, store tæpper, store planter og andre møbler. Hold øje med din veje, og husk at færre stykker ofte vil gøre et rum føler mere rummelige. En åben sofaen tilbage kan være skjult ved hjælp af en sofabord, og hver stol og sofa har brug for en tilstødende tabel at placere drinks.

•Klart ud dit værelse, og forsøger hver ordning igen. Man bør straks ser ud og føles mere komfortable end de andre.

Tips & advarsler

  • En af de sværeste dele i planlægning møbler placering er overbevisende dig selv du ikke nødt til at placere din sofa på væggen. Når du bryde fri af denne konvention, bliver møbler du har tilgængelige i helt nye positioner. Også huske at balancere en kærlighed sæde med mindst én væsentlig stol eller møbler stykke overfor det.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com