Hvordan til at placere en toiletpapir Holder

May 14

Hvordan til at placere en toiletpapir Holder

At holde et godt indrettede og funktionelle badeværelse gør tilbringe tid i badeværelset behageligt og vil imponere gæsterne. Flytning til et nyt sted eller remolding et badeværelse betyder at badeværelsestilbehør skal være installeret, før badeværelset kan bruges. Først, og vigtigst, er placeringen af toiletpapir holder. Toiletpapir skal være installeret i umiddelbar nærhed af toilet til praktisk brug.

Instruktioner

•MAP områder af badeværelset inden for rækkevidde af toilettet. Afgøre, hvilke vægge er besat og hvilke vægge er ledig.

•Plan at installere papirholderen på væggen til højre eller venstre side af toilettet, hvis begge væggene er tilgængelige. Vil installere toiletpapir holder til højre for en familie eller hus af bofæller, der er primært højrehåndet, eller på den venstre væg hvis en venstrehåndet person vil primært bruge badeværelset.

•Utilize nogen tilgængelige væggen, herunder ene foran toilettet, i fald den venstre eller højre væg ikke kan bruges, fordi de er blokeret af en bruser, opvarmning udluftning, vask eller andre badeværelse apparat. Sørg for toiletpapir indehaveren kan nemt nås.

•Indstil højden af toiletpapir indehaveren af sidder på toilettet og nå ud til en imaginær rulle toiletpapir, derefter placere et mærke med en blyant i højden.

•Skru toiletpapir indehaveren i en stud i muren, ved hjælp af blyant mærket fra trin 4 som et referencepunkt; at sikre indehaveren til stutteriet forhindrer det i at falde. Find en mur stud med en elektronisk stud finder eller tryk på væggen og lytter til hule områder eller tætte områder.

•Brug hule-væg ankre i stedet for regelmæssig drywall skruer hvis toiletpapir indehaveren ikke kan installeres i en stud. Bor et hul af samme størrelse som anker, indsætte ankeret, og derefter sætte i skruen.

Tips & advarsler

  • Købe en fritstående toiletpapir holder, hvis der er ingen passende vægge til at installere et vægmonteret indehaveren. Denne løsning er dekorative og kan placeres overalt i badeværelset hvor det passer.
  • Brug en plan til at markere perfekt lige og endda linjer hvor toiletpapir indehaveren skal installeres. Dette vil forhindre installation af indehaveren skæve.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com