Hvordan til at placere Gribehåndtag i bøtter

January 21

Hvordan til at placere Gribehåndtag i bøtter

Gribehåndtag giver sikkerhed for ældre mennesker og andre, der kan have vanskeligheder løfte sig selv ud af badekarret. Når korrekt placeret, gøre de også det lettere at indtaste badekarret. Korrekt positionering er et spørgsmål om installation barer på en højde og placering, der er behageligt for brugeren. Mens positionering barer, således at de kan forankres til badeværelset væggen studs er ideelle, skal du tage komfort for brugeren i betragtning. Ikke desto mindre for de fleste brugere er en horisontal grab bar placeret på omkring 36 inches fra bunden af karret ideel.

Instruktioner

•Find stud nærmeste ydersiden forkanten af tub ved hjælp af en stud sensor. Foranstaltning 32-38 inches fra bunden af karret og markere stedet med en tømrer blyant eller voks markør. Den nøjagtige måling afhænger af højden og præferencer af den person, der vil bruge grab bar.

•Anbring krankboks af 18-tommer lange grab bar på valgt 32-38 tommer markere og holde grab bar i en lige, lodrette position. Sørg for monteringshullerne er justeret med stutteriet. Markere huller til både bund og top parentes i baren med din mærkning instrument.

•Find to studs nærmeste indersiden forreste ende af karret. De er som regel omkring 16 inches fra hinanden.

•Anbring krankboks af 24-tommer lange grab bar omkring 6 til 10 inches fra den øverste kant af karret. Vinkel det, så det kan fastgøres til en stud i hver ende. Juster monteringshullerne med studs og markere hullerne.

•Find to studs 32 inches fra hinanden på indvendigt væg af badekarret. Man vil sandsynligvis være den anden stud bruges til vinkel grab bar. Måle 36-38 tommer fra gulvet og markere stedet.

•Anbring 32-tommer grab bar vandret på 36-38 tommer-mærket. Juster monteringshullerne med studs og markere hullerne.

•Drill alle huller ved hjælp af en 1/8-inch borehoved. Ankre bør indsættes hvor stutteriet er tilstrækkeligt dybt til korrekt hold en skrue. Installere Gribehåndtag i denne position.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com