Hvordan til at placere møbler på solen Porches

April 20

Hvordan til at placere møbler på solen Porches

Møbler layout på en sun veranda bestemmer, hvordan funktionelle rummet er, uanset om du nyder det med din familie eller bruge området til at underholde gæsterne. Faktorer, der påvirker layoutet møbler omfatter mængden af ledig plads, hvordan du bruger rummet og placeringen af faste egenskaber såsom døre. Afprøve forskellige arrangementer til at finde møbler layout, der fungerer bedst for din søn veranda.

Funktionelle områder

At skabe forskellige funktionelle områder, der stadig flyder godt sammen gør den bedste brug af solen våbenhus plads. Beslutte, hvordan du planlægger at bruge pladsen. Fælles anvendelser omfatter spiseplads, underholdende eller tilbringe tid med din familie. Tildele plads på verandaen for hver type af aktivitet. For eksempel kan du placere gårdhave spisebord i nærheden sun veranda indgangen nærmeste køkkenet så du kan tjene maden nemt. Oprette en siddepladser spot på et andet område af veranda med stole eller bænke. Et sofabord i opholdsområdet rummer drinks, spil og andre elementer.

Maksimering af Se

Den udendørs visning er ofte grunden folk nyde sidder på en sun veranda. Når du placerer møbler, overveje visningen, så du vil nyde hvad du ser, når du sidder på verandaen. For eksempel, kan du arrangere opholdsområdet med stolene vender mod vinduerne, så du kan se en have du har plantet. Hvis solen veranda ombrydes omkring til en anden side af hjemmet, overveje hvilket område giver dig de mest attraktive udsigt.

Conversational ordninger

Da solen porches bruges ofte til underholdende, bør siddepladser arrangement lette samtaler. Den mest almindelige løsning er at oprette siddepladser overfor hinanden så stolene alle står over for i mod midten. For eksempel kan du placere en vidjer kærlighed sæde på den ene væg og to enkelte stole på den modsatte væg. Dette gør det muligt for alle parter til at deltage i samtalen. Hvis du underholde ofte stort antal mennesker, kan gæsterne til at bryde ud i forskellige grupper af to eller tre conversational siddepladser områder.

Tips

Måle solen veranda område først, før du beslutter dig for hvordan man kan placere møbler. Dette giver dig en præcis følelse af den tilgængelige plads. Patio møbler er ofte let, så du kan flytte det rundt at prøve forskellige ordninger. Når du har møbler placeret, hvor det ser bedst, teste strømmen ved at gå rundt på verandaen, som du kan samtidig underholdende. Scoot ud alle de stole på spisebordet til at sikre, at der stadig er plads nok til at flytte rundt. Justere arrangement som nødvendigt at gøre rummet mere funktionel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com