Hvordan til at placere nye Vinyl sidespor Over gamle sidespor

December 7

Hvordan til at placere nye Vinyl sidespor Over gamle sidespor

Vinyl sidespor er et alsidigt produkt; Du kan montere det på næsten enhver stabil overflade. Snarere end strip et hus ned til rammen og miste den isolerende værdi af det gamle træ sidespor, kan du installere den nye vinyl lige over gamle. Gør installationen nemmere og give den de fleste isoleringsværdi, installere fan foldede skumisolering over den oprindelige sidespor, inden vi går videre til at installere vinyl.

Instruktioner

Prepping for sidespor

•Tag hjørne trim fra hver væg at være sidet med vinyl. De forskellige tykkelse af hjørne trim i forhold til sidespor nedenunder er vanskelige at overvinde. Lirke trim løs med en flad brækjern og hammer. Trække negle med en claw hammer.

•Installer et lag af 1/4-inch fan fold skumisolering over overfladen af hver væg at være sidet. Brug 1 1/4-inch behandlet dæk skruer for installationen. Drive i skruer med en Akku boremaskine indtil hovedet er flugter med overfladen af skum. Cut skum brikkerne til at passe med en hobbykniv.

•Sæt nye vinyl hjørne trim i hver ende af hver væg for at være sidet. Skåret i stykker til længde med et par af tin snips. Vedhæfte dem ved hjælp af 1 1/4-inch behandlet dæk skruer gennem hullerne i den lodrette sømning stribe på hver side af hjørnet, én hver 10 til 12 inches.

•Brug en streng niveau og kridt linje, gøre en linjeniveau med toppen af foundation fra ende til ende af hver væg. Installere en nederste trim bånd til træbeklædningen med sin nederste kant langs denne linje. Fastgør det med dæk skruer, en hver 12 inches. Brug fuld længde stykker så langt som muligt og klip et stykke til at passe den resterende plads til slutningen af væggen.

•Klippe og installere ophør trim stykke langs toppen af væggen--mod bunden af etageadskillelsen, eller direkte nedenunder fritliggende spær haler, afhængigt af husets konstruktion. Bruge behandlede dæk skruer hver 12 inches.

•Klippe Jørgensen trim for at passe alle fire sider af et vindue og siderne og toppen af alle dørkarme i væggen. Passe den trim flush mod vinduet eller døren trim, med den sømning strimmel på ydersiden. Skru den på plads med dæk skruer.

Sidespor Installation

•Start sidespor installation med den nederste række. Fit et stykke langs den nederste kant af muren, med kanal nederst i træbeklædningen monteret over den nederste kant af starteren strip. Kraft sidespor indtil kanalen snaps over bunden af starteren strip. Skub enden over, indtil det passer stramt ind i hjørnet trim for enden af væggen. Fastgør den øverste kant af sidespor med behandlede dæk skruer i den øverste kant søm strip, en hver 12 inches.

•Fit den næste brik i rækken ende til med den første, overlappende stykker med 1 tomme. Fastgør den nederste kanal over starter strip og skru den på plads, ligesom du gjorde med det første stykke. Måle afstanden til slutningen af væggen og klippe det sidste stykke til at passe med tin snips. Guffe i slutningen af stykket i hjørnet trim for en ren finish.

•Start den næste række ovenfor af snapper den nederste kanal over starter strimmel i bunden af den sømning strip på første række. Tvinge den op, indtil det klikker på plads. Fastgør det med dæk skruer som før. Udskårne stykker til at passe omkring døre og vinduer, ved hjælp af tin snips, og guffe deres kanter i J trim, som du gjorde med det hjørne trim.

•Installer fuld højde rækker så vidt muligt. Foranstaltning fra bunden af starteren strip på rækken sidste fuld højde til center af slutningen trim på toppen af muren, derefter skåret nok stykker af sidespor til denne højde til at udfylde den sidste række. Fastgør stykker på plads på starteren strip som før og tuck den skåret kant i slutningen trim på toppen af væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com