Hvordan til at placere projektører på et hus

November 21

Hvordan til at placere projektører på et hus

Mange husholdninger bruge i dag lav spænding belysning eller energibesparende lys til at forbedre funktionerne i deres gård og det overordnede udseende af deres hjem. Der er visuel tricks, som ved hjælp af små lys designet til at lyse op gangbroer og projektører, som du kan bruge til at markere træer. Ved særlige lejligheder som jul, kan midlertidig projektører eller flerfarvede projektører også give pragtfulde effekter. Disse metoder til belysning kan fremlaegge udseendet af dit hjem uden at spilde for meget energi og penge.

Instruktioner

•Plan hvordan du ønsker at tilpasse udseendet af din værftet og hjem. Gå udenfor om natten at studere din forhave. Bemærk de specifikke områder, hvor potentielle belysning kunne trække øjet og oprette dimension. Faktor i kun minimal belysning sæt til at skabe et attraktivt og velafbalanceret display. Husk, at for meget lys vil kigge alt for lyse og bruger for meget energi.

•Visit på hardware eller home-forbedring butik til at gøre dine indkøb. Købe bestemte lav spænding belysning til dit hus, afhængigt af hvilken slags lys du ønsker. Du kan købe sti lys for gangbro af dit hus. Brug op-lys til at placere på gulvet i din landskab til at lyse op træer og stenmure. Projektører med bevægelsessensorer er funktionelle for indkørsler.

•Sørg for at se om du har den rigtige størrelse transformer for dit lys. Denne transformer har en indbygget timer og også konverterer 120 volt til 12 volt. Transformeren bliver lavet specielt til dit lys, hvis disse lys fra et kit. For meget spænding medfører en overbelastning. Spørg en professionel, normalt hvor du har lavet din belysning køb, hvis transformeren vil arbejde for de lys, du har valgt.

•Program og installere din transformer ifølge anvisningerne fra producenten. Det betyder, at du også skal koordinere timeren på din transformer. Ændre den indbyggede timer, angiver hvor mange timer pr. dag du skal lysene tændt. Sæt transformeren i en sikker udendørs elektrisk kredsløb, der har et cover.

•Saml dit lys og lægge dem ud på græsplænen. Skrue i din pærer og beskyttende belægninger. Lægge de komplette lysarmaturer ud på plænen omkring 8 fod fra hinanden. Forberede at tillægge dem kabler.

•Sæt korrekte lavspænding kabler til dit lys, der skal oprette forbindelse til din transformer. Streng kabel langs siden af vejen og nedenunder forhindringer som buske. Kan du begrave dit elektriske kabel. For at gøre dette, grave ikke dybere end en 3-tommer grøft for dit kabel. Har denne trench løber langs siden af en gangbro eller ud af tapetet. Dække skyttegrav til at matche landskab omkring den.

•Stake lamper i jorden eller sikkert klemme lysene på plads. Placer hver belysning fastholdelsesanordningen ifølge hvor du ønsker at være vægt. Dobbelttjekke alle forbindelser for at sikre, at de er kablet korrekt. Sørg for at din transformer er sikkert på plads. Du skal være klar til at tilslutte transformeren nu og se hvis lysene tænder.

Tips & advarsler

  • Kan du overveje at købe energieffektive lys, da de dramatisk spare energi og hjælpe miljøet.
  • Husk at en ordentlig transformer er vigtig, fordi det minimerer risici.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com