Hvordan til at placere Soveværelsesmøbler

November 11

Hvordan til at placere Soveværelsesmøbler

At vide hvor du skal placere Soveværelsesmøbler kan være en vanskelig opgave, især i mindre soveværelser. Følg disse trin for at arrangere dit soveværelse for komfort og stil.

Instruktioner

•Draw layoutet af rummet på papir, herunder målinger og placeringer af alle døre, vinduer, radiatorer og andre permanente funktioner. Hvis du er computer kyndige og gør mere end ét rum, investere i en design software service til rådighed for hjem dekoratører.

•Measure dine møbler. Dekoratører anbefale klipning lidt udskæringer til skala og mærke hver enkelt med det navn og måling. Denne måde kan du blot flytte dem omkring dit layout til at få en idé om hvad passer hvor.

•Arrange og omarrangere stykker indtil alt passer og skaber et godt flow i hele lokalet. Kontrollere, om du vil støde dine ben på noget, når du går gennem dette layout, om afstanden mellem to stykker er for stram eller om layout ser mærkeligt. Holde omarrangere indtil du er tilfreds med designet.

•Få kreativ med dine løsninger. Alle møbler behøver ikke at være linet op mod væggene. Prøv at placere sengen ud af et hjørne diagonalt ind i stuen. Hvis du har en stor blank mur og ingen hovedgærde, prøv hængende en gardinstang og nogle gardiner bag sengen for at skabe et brændpunkt.

•Applicer grundlæggende principper i Feng Shui. Klart clutter fra alle hjørner for bedre energi flow. Holde elektrisk udstyr og ledninger skjult i en enhed med døre. Elektrisk udstyr udsender elektromagnetiske bølger, der kan hindre en fredelig søvn. Skjule dem også tilføjer elegance til rummet.

•Sæt den rigtige møbler efter din papir layout. Hvis du har gjort dit hjemmearbejde på layoutet, vil du være klar til at gå lige i og alt skal passe ligesom du planlagt det.

Tips & advarsler

  • Hvis dit gulv lamper ikke passer ind i din plan, få dem fra gulvet og erstatte dem med bordlamper på night-stands. Eller hvis du kan lide at læse i sengen, installere Laselamper fastgjort til væggen på begge sider. Andre valgmuligheder omfatter spor belysning, forsænket belysning, en lysekrone i midten af loftet eller et loft fan med en lys kit.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com