Hvordan til at placere spejle

August 29

Hvordan til at placere spejle

Spejle kan fungere som luksuriøse dekorative stykker i din indretning eller som nyttige, funktionelle elementer til at hjælpe i din hverdag. Beslutte, om et spejlet vil være funktionel eller til dekoration er det iøjnefaldende punkt i arbejder, hvor de bedste til at positionere det og i hvilken plads til at placere den.

Instruktioner

Placere et spejl til brug

•Vælg en højde, at fastsætte dit spejl, der giver mulighed for optimal positionering brug. Hvis spejlet er at udføre en funktion som som en makeup eller dressing spejl, så du har til at kunne se enten hele ansigtet eller hele din krop. Hvis flere familiemedlemmer skal bruge spejlet til samme formål, derefter tage en konsensus af højder og placere spejlet i overensstemmelse hermed.

•Work ud-den sekundære funktion af dit spejl til støtte i dens placering. For eksempel, hvis din makeup spejl vil fordoble som et spejl for vask, det skal være over et bassin eller hvis det skal bruges til din daglige hudpleje rutine, det skal være angivet ovenfor et toiletbord.

•Work ud hvor det bedste lys i dit valgte værelse kommer fra og Placer spejl bedste udnytte dette. Tæt på et vindue eller himmel lys eller tæt på en kraftig lampe er gode holdninger.

Placere et spejl til dekoration

•Decide uanset om du ønsker dit spejl til at blive omdrejningspunktet for et værelse eller om du vil bruge det til at afspejle et fremtrædende træk. For at afspejle et maleri eller værdsatte stykke af møbler, skal spejlet placeres på den modsatte væg. Hvis du vil slå spejlet i fokus for et værelse, placere den over en pejs eller mellem to windows.

•Consider virkning et spejl vil have på dit valgte værelse. For at gøre rummet synes større, placere spejl overfor en dør åbning eller overfor en smal del af et rum til at give udseendet af fordoble dens størrelse. For at tilføje mere lys til et værelse, skal du placere spejlet overfor et vindue.

•Opret symmetri i dit værelse til at give udseendet af ekstra plads. For eksempel, hænge et spejl over et lille bord i hver ende af en sofa eller hænge et stort spejl over et kabinet og placere en lygte på hver side. Denne teknik "spejling" spejle er er troede at narre sindet til at tro der mere plads, end der rent faktisk er.

Tips & advarsler

  • Rengøre et spejl med avis, snarere end en klud.
  • Husk at spejle vejer mere end malerier eller indrammede fotografier, så de kræver stærkere væg vedhæftede filer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com