Hvordan til at placere stående spejle

October 15

Stående spejle (spejle med en base og drejelig rammer) tilføje tekstur og dimension til et værelse design. Deres evne til at hoppe lys, billeder og farve udvider størrelsen af ethvert rum og tillader selv naturligt lys at blive omdirigeret, fylder rummet. I varierende højder og figurer giver stående spejle en bevægelig reflekterende overflade at arbejde med, når man bygger en design-ordningen. At finde det bedste sted at finde en stående mirror afhænger af mirror's størrelse og stil, hvad det skal bruges til og lette kravene i rummet.

Instruktioner

Vurdering

•Measure højde og bredde af spejlet. Stående spejle kan være kort, så du kan se dit ansigt og hår, høj nok til at se dine hele kroppen eller enhver størrelse i mellem.

•Decide hvis der er noget specielt ved den stående spejl, som du vil fremvise. Dette kan betyde udskårne trim, en særlig form eller en ramme lavet af et specielt materiale (eksotisk træ, bladguld, encrusted sten).

•Vurdere rummet hvor stående spejlet vil blive placeret. Bemærk eventuelle særlige funktioner, der har brug for vægt--shoji skærmen mønstre, tekstiler på vindue behandlinger, sengetøj eller møbler. Måske døren har en interessant form eller trim.

•Vurdere hvordan spejlet vil blive brugt og Bemærk Hvis det bliver et dekorativt stykke (tilføje karakter til rummet) eller et praktisk stykke af møbler. Praktiske anvendelser omfatter at arrangere dit hår og makeup eller kontrollere, hvordan tøjet ser ud på dig.

Placering

•Bounce mere lys ind i rummet ved at placere stående spejl i en vinkel til vinduet. Holde blinds eller vindue behandlinger åbne i løbet af dagen til at opnå dette.

•Opret en brændpunkt i rummet ved at placere en antik eller specialdesignede spejl hvor det kan tydeligt ses---ved siden af en pejs, en dekorativ vinduesplads eller en forstuen.

•Tilføj mindre stående spejle til makeup borde, sengeborde eller i nærheden af sofaen for at henlede opmærksomheden eller for praktiske formål. Placer høj stående spejle (gulv spejle) på vinkler i et hjørne for at bryde den stive visuelle karakter af rummets kvadratiske struktur.

Tips & advarsler

  • Placer stående spejle i ryddet omgivelser, så de kan vippes og justeres efter behov. Rod i nærheden af spejlet vil begrænse sin bevægelse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com