Hvordan til at placere stuen møbler

July 24

Hvordan til at placere stuen møbler

Living room design er en af de nemmeste at mestre. De fleste møbler elementer i rummet vil kredser omkring et knudepunkt og vil opfordre folk til at samle og holde et stykke tid. Siddepladser til mange vil spille hovedrollen, mens alt andet bliver sekundært.

Instruktioner

•Draw layoutet af rummet, der omfatter alle døre, vinduer, forretninger og radiatorer eller lufthuller, der kan dækkes.

•Klippe ud af miniaturer af alle dine møbler og etiket med deres målinger og navne.

•Find eller skabe et brændpunkt i rummet omkring som alle de andre møbler vil dreje. Dette kunne være et stort stykke af kunst, en pejs, en kappe, en storskærms-tv eller et stort panoramavindue med en fantastisk udsigt. Tegne din knudepunkt på layout hvor den findes i rummet. Hvis det er bevægelige (som et maleri) overveje hvor ellers i rummet kan det være bedre stillet.

•Flyt din miniature møbler stykker omkring rumindretning og eksperimentere med forskellige måder at placere møblerne i stuen design. Start med siddepladser: placere sofaer og stole vinkelret på hinanden, så siddepladser danner et rektangel eller pladsen foran omdrejningspunkt. Vil du siddepladser elementer står over for hinanden, ikke omdrejningspunkt, at lette socialisering på dette sted.

•Find sofabord, to store osmannerne eller en kuffert til at placere i centrum af siddepladser arrangement til at fungere som sted at sætte drikke eller bruge som en skærmoverfladen for bøger og andre samlinger.

•Brug rum i hjørnerne mellem siddepladser (de skal være kvadratisk) at placere nyttig end tabeller. Hvis du har en ekstra stol, der passer til denne siddegruppe, kan du udvide arrangementet og placerer forsædet diagonalt i hjørnet og springe tabellen. En stor gulvlampe vil passe ind i et af hjørnerne efterladt af gruppen siddepladser.

•Find tomme vægge eller hjørner og sætte sidesten stykker af din møbelkollektion hvor de passer. En lang, slank credenza tilhører langs en væg eller under et stort spejl eller kunstværk. Nogle kan se elegant som en sofabord bag en sofa, hvis credenza er lavt nok. Interessant gulv vaser og one-of-art stole og kister kan finde en bolig i en ubrugt hjørne eller ved den forreste forstuen.

Tips & advarsler

  • Indgangen til de vigtigste gruppe siddepladser arrangement bør ikke være blokeret af bagsiden af en sofa eller stol. Eksperimentere og skifte det rundt på din papir layout, indtil der er nem adgang og rummet inviterer folk til at gå på i og sætte sig.
  • Ikke blokere for adgang til og fra de tilstødende værelser. Hvis du bemærker en blokeret døråbning i dit design, skifte rundt på papir først.
  • Der er mange smukt fotograferet interiør design bøger på biblioteket for at give dig inspiration til din dagligstue. Tjek en for masser af gode ideer.
  • Prøv at holde nogle af dine møbler fra at være linet op langs væggene, hvilket kan være en meget kedelig måde at designe en stue. Bringe siddepladser arrangement i midten af rummet til et mere indbydende strategi.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com