Hvordan til at placere tæpper på gulvene

January 6

Hvordan til at placere tæpper på gulvene

Tæpperne hele dit hjem kan ikke være noget du ønsker at gøre, uanset om det er fordi du i øjeblikket leje eller du bare foretrækker at have andre gulvbelægning typer. Hvis du vil have noget at gøre din gulvbelægning pop, men gør et område tæppe eller et tæppe, smid tricket. Når du har din ideelle tæppe købt og i dit hjem, indebærer det næste skridt at finde en måde at placere den. Tæppe placering bør være sammenhængende med din overordnede rumindretning snarere end overvældende rummet.

Instruktioner

•Vælg rummet i som du ønsker at placere dit tæppe. Værelse valg kan betyde forskellige placeringsindstillinger. Eksempelvis er tæpper i spisestuen normalt placeret centralt under tabellen, i soveværelset, et tæppe kan være anbragt tæt på fodenden af sengen.

•Opret en visualiseret mock-up af dit tæppe placering ved hjælp af tape. Bruge nogle afdækningstape til at måle ud de steder, at du overvejer at placere dit tæppe. På denne måde kan du foretage et mentalt billede af, hvordan et tæppe ville se i steder, du har valgt uden at afhente og lægge dit tæppe gentagne gange.

•Anbring tæpper centralt under møbler som tabeller. I en stue eller spisestue, bør tæpper være placeret så lige store mængder af tæppet kommer langs siderne af tabeller. I en spisestue, kan store tæpper også placeres, således at stole kan glide tilbage fra tabellen og stadig på tæppet.

•Undgå at have dine tæpper touch sokler omkring et værelse. Hvis dit tæppe hits sokler i det rum, du har valgt, så er tæppet for stor til rummet. Tæpper skal sidde, så de fleste omkringliggende møbler hviler på hårdttræ i modsætning til på tæppet.

•Angle dit tæppe til at skabe illusionen af en større boligareal. Hvis tanken om at have dit tæppe sidder perfekt i midten er utiltalende, skifte ting op af bare vride tæppet et par grader. Vippe din møbler til en vinkel fremmer denne illusion.

•Double-Kontroller, at din tæppe ikke ligger på en sådan måde, at mennesker kan nemt rejse over det. I områder som ét rum fører direkte ind i en anden, hvis en del af tæppet hænger ud, kunne nogen let tur og falder over det tæppe hjørne. Scoot tæppe videre ind i stuen, hvis dette sker.

Tips & advarsler

  • Som med en masse udsmykning, kan reglerne brydes. Hvis du føler dit tæppe ser bedst et sted lidt utraditionel, Vær ikke bange for at placere den der.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com