Hvordan til at plante Agave Attenuata

January 10

Der er mange forskellige typer af planter i familien Agave af sukkulenter. Agave attenuata, almindeligvis kaldet rygrad århundrede plante, har brede blade, der er bløde på spidsen, i modsætning til andre agave planter med blade, der ender i en rygrad. En ny Agave attenuata plante kan blive etableret i din have i uger og har ikke brug for meget omsorg ovenpå. Ideel til tørke-resistent beplantninger, agave planter kan være adskilt og plantet meget nemt. De er velegnede til rock haver, speciale haver og nøgne pletter i din have, hvor andre planter ikke vokse.

Instruktioner

•Agave planter vokse fra en stængel, der får så stort rundt som et aks. Du vil se hvalpe, der kommer fra stokken. Afskære dem for at omplante dem i et andet sted i din have.

•Forbered et hul, der er omkring 6 inches dyb. Hvis du har en lang stilk, skåret det, så at det kun er omkring 2 til 3 inches lang.

•Indstil agave i hullet. Forberede en jord blanding af 1 del jord-baserede plantning medium og 1 del små grus eller groft sand. Dække afslutningen af stilk med snavs. Trin på snavs, pakke det ned og derefter tilføje flere snavs.

•Tilføj orm kompost og vand straks og lad vandet suge ind i hullet. Hvis din agave har brudt, gul eller døde blade, vente omkring en uge eller to og derefter skåret dem af anlægget. Ikke skære ind i kødet af de anlæg, der ikke er død.

•Tilføj andre sukkulenter omkring dine planter eller gruppe din agave planter sammen i områder med utilstrækkelig vand til andre typer af planter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com