Hvordan til at plante Bermuda græs i Tennessee

July 27

Bermuda græs er en hårdfør græs, der synes at være i stand til at vokse overalt. Det har været kendt for at holde sig i live i subfreezing temperaturer og blæredannelse varme, hvilket er grunden til denne græs er blevet så populær. Voksende Bermuda græs i Tennessee er ikke anderledes end hvor som helst andet, så bare tag dig god tid og gør det rigtigt første gang. Bermuda græs vokser temmelig meget sig selv, så andre end vanding der ikke bør være meget mere at gøre.

Instruktioner

•Prep din snart-til-være plænen af tilling jorden. Dette vil løsne jorden og giver mulighed for frø den beskyttelse, de har brug for mod de mange rovdyr i naturen. Denne proces vil også fjerne mange, hvis ikke alle af ukrudt i din jord. Dette vil også maksimere mængden af næringsstoffer dine planter får fra jorden.

•Pour din Bermuda græs frø i din gødningsspreder og gennemgå plænen. Linje op hjulet spor for at sikre du ikke gå glip af nogen steder. Selv om græsset vil fylde for det meste, er skaldede pletter på din græsplæne bare så pinligt som de skaldede pletter på dit hoved, så anvende jævnt. Hvis du bruger dine hænder til tilså frø, prøv at sætte ned omkring 8-10 lbs. frø pr. 1.000 kvadratfod.

•Kontrollér sikker på de fleste af frøene gøre det nedenunder den dyrkede jord. Du kan gøre dette enten med hånden eller en rake. Raken er det mere effektivt valg og kan anvendes korrekt ved blot at trække det tværs over jorden. Som raken går jorden, er frø skubbet ind i snavs.

•Kapacitet dine planter en gang om dagen til at sikre, at de får omkring 2 inches vand pr. uge. Drukne ikke udplantningsplanterne eller de vil visselig dø. De vil spire i to til fire uger.

Tips & advarsler

  • Ikke plante din frø, når du har stadig frost på jorden. Vente på konsekvent varmt vejr.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com