Hvordan til at plante blomster i plastikposer

March 27

Dyrkning af planter i plastikposer er en billig og nem måde at nyde skønheden af friske blomster. Plastikposer kommer i mange størrelser, hvilket gør det nemt at dyrke planter i alle størrelser. En gang i brug, med blomster i dem, plastikposer er bevægelige, så du kan flytte voksende planter med lethed og ingen skade på anlægget. Køb plastic tasker billigt på din lokale butik eller være kreativ og få dem gratis ved at genbruge plast indkøbsposer. Bare vær sikker på at følge et par centrale bits af rådgivning om hvordan til at plante blomster i plastikposer.

Instruktioner

•Vælg en plasticpose til at vokse din blomst plante i. For de fleste blomster planter, fordi de er små, voksende enårige med rodsystemer, som ikke er omfattende, kan du bruge en plastikpose, som leveres på store supermarked-kæder. For store arter af blomster planter eller større stigende stauder bruge en større plastikpose som en plastik køkken Papirkurv taske. Rul ned i kanten af posen til et par inches over jorden når blomsten er plantet hvis tasken er for stor.

•Klippe drænhuller i bunden af posen. Lav huller omkring en halv tomme i diameter. Antallet af drænhuller du skære vil afhænge af størrelsen af den taske, du bruger. Skære mindst tre afløbshuller til mindre poser og mindst seks huller til større tasker. Lave huller jævnt fordelt fra hinanden, så at alle områder af bunden af posen vil dræne.

•Åbn taske du har valgt for at vokse din blomst plante i og læg bunden af posen på jorden. Fyld posen med pottemuld forlader fire inches af taske stiger over linjen jord. Afhente posen af dens håndtag eller bare grab øverste kant og Ryst forsigtigt op og ned for at slå sig ned i jorden.

•Sprinkle kornede blomst gødning over jorden i en mængde efter produktets retninger. Indtil gødning i jorden inches på mindst fire dyb. Drys blomsterfrø over jorden og dække med halv tomme af jord. Grave huller i jorden for at indsætte unge blomst planter fra gryder har du starter planter købt fra en børnehave. Dække plante rodklump med jord.

•Kapacitet nyplantede frø og unge planter grundigt at mætte alle jord i plasticpose. Holde jorden jævnt fugtig, indtil frøene spire eller for den første uge med unge starter planter. Reducere hyppigheden af vanding som planterne etablere sig og vokse omfattende rodsystemer. Tillader jord tørre lidt mellem vanding når planterne er etableret, hvilket tager ca. en måned. Vand grundigt, når du gør du vand.

Tips & advarsler

  • Gøre plantageejere ud af store overdimensionerede plastikposer af påfyldning kun nederst seks til ti inches med jord og rullende siderne hele vejen ned. Plante blomsterfrø eller stik i starteren planter af forskellige typer til at oprette en miniature blomsterhave i én taske.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com