Hvordan til at plante Bruce Spruce træer

July 28

Colorado blue spruce træer (Gran pungens) nå højder på op til 60 fod og en spredning af 25 fod. Træer af denne størrelsesorden kræver en stor plads med ingen overhead behæftelser og er uegnede for mange små gårdspladser og byrum. Ved hjælp af en mindre og mellemstore kultivar tillader dig at nyde skønheden af Gran i en mere kompakt form. Sorter herunder Bakeri, Hoopsii og Fat Albert vokse til 30 til 45 fod høj, mens kultivarer BABYBLÅ øjne, Iseli Fastigiate og R.H. Montgomery er dværg version af træet, nåede kun 12-15 fødder i højde med en spredning af op til 8 fod. Disse træer er velegnet til at bruge som modellen plantning.

Instruktioner

•Vælg dit websted. Blue spruce træer behøver fuld sol og veldrænet jord. Træerne tilpasse til en bred vifte af jord. Overveje modne højde og spredning af træet og hvordan dette vil påvirke andre nærliggende planter og strukturer. University of Illinois udvidelse anbefaler plantning af nåletræer i foråret for at beskytte mod vinter dessication.

•Kontrollér, at de strukturelle rødder af træet er placeret inden for top 3 inches af rodklumpen af sondering med en skruetrækker. Colorado State University minder at rødder vokser udad fra rodklumpen ikke ned i jorden.

•Dig et hul ca 2 inches lavere end højden af rodklumpen. Idéen er at have rodklumpen sidde i hullet med hele den øverste del udsat og ingen nye jord dækker den. Vigtigst, skal rodklumpen sidde på jord, der ikke er blevet forstyrret. Dette forhindrer træet i at synke dybere ned i jorden, som kan forårsage stammen bliver dækket i jord og skader fra girdling kan opstå.

•Dig i hullet for at matche dybden af de strukturelle rødder, hvis der under sondering det blev opdaget, at rødderne er dybere end top 1 til 3 inches af rodklumpen. Justere dybden af hul at opfylde rodklump, således at de strukturelle rødder vil være inden for top 1 til 3 inches af jord, og fjerne den overskydende jord fra toppen af rodklumpen.

•Opret en bred, skålformet hul ca tre gange diameteren af rodklump at skabe det bedste miljø for rødderne til at vokse. Dette medvirker til at reducere stress på et træ transplanteret fra feltet vokset eller container dyrkes træer, da de ofte har begrænset rodsystemer.

•Fyld hullet og pack udsat snavs omkring sider af rodklump, forlader toppen af rodklumpen. Lad fyld jord taper fra kanterne af rodklumpen til selve jorden.

•Kapacitet-i træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com