Hvordan til at plante Brugmansia

December 10

Hvordan til at plante Brugmansia

Engletrompet planten er almindeligt kendt som Angel's trompet for sin smukke trompet formede blomster, der kan være så meget som en fod lange. Denne plante er hjemmehørende i syd- og Mellemamerika og vokser bedst i varme klimaer; men det også vokser godt i containere og kan bringes inde i koldere klimaer. Den meget duftende og smukke blomst kan også være farligt. Blade, blomster og frø er giftige og bør ikke opbevares i et hjem med små børn og kæledyr. Engletrompet er nemme at dyrke og en kilde til stolthed for en gartner.

Instruktioner

Plante Brugmansia

•Purchase din Brugmansia på en planteskole. Du kan vælge hvide, gule, lyserøde eller laks farve. Hvis du ønsker din plante blomstrer lige væk, vælge en, der er 4-5 fod høj og har en kuffert om 1 tomme i caliper. Hvis det er mindre, skal det vokse til denne størrelse, før det begynder at blomstre, men det er en hurtig avleren.

•Transplant ind i en 5 - 7-gallon container eller udenfor hvis du bor i zone 8 eller højere. I en container, placere nogle pottemuld i bunden for at bringe anlægget op på samme niveau er det i sin nuværende container. Tryk på anlægget og så meget af den gamle jord som muligt og sætte det i den nye container. Udfyldes med pottemuld og vand som du påfyldning. Hånd tamp jorden til at stramme det omkring anlægget og hold det oprejst. Vand igen.

•Sæt container udendørs i skyggen hvis du går til at plante det udenfor. Flytte det hver dag til et lysere område. Morgensol og halvskygge for resten af dagen er bedst for denne type anlæg. Grave et hul to gange størrelsen af rodklumpen at løsne snavs omkring det nye anlæg. Opfyldning jord i hullet til at sætte anlægget på samme niveau er det i beholderen. Sætte i plante og vand som du udfylde med fjernet snavs og pottemuld blandet. Dette vil hjælpe jorden bo lidt løsere.

•Mulch omkring anlægget til at holde fugt og holde ukrudt. Hvis du bor i et marginalt varmt klima, muld stærkt i begyndelsen af vinteren for at holde rødderne fra enhver frostskader. Hvis dit anlæg er i en container, bringe det inde og sætte det i en solrig vindue.

•Brug et vandopløseligt blomst gødning hver anden uge i vækstsæsonen. Hvis du er i et tropisk klima, vil Brugmansia blomstre hele året. Det vil skylle tungeste i sommeren og efteråret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com