Hvordan til at plante Buffalo græs til en ged græs

January 21

Hvordan til at plante Buffalo græs til en ged græs

Buffalo græs fik sit navn fra at være den vigtigste fødekilde for buffalo hele Great Plains og Texas. Native græsset har en naturlig resistens over for skadedyr og sygdomme; så godt som kræver minimal vand. Buffalo græs vokser fra Minnesota og Montana til så langt sydpå som Mexico. Med bløde vinger og lav vedligeholdelse er buffalo græsset et fantastisk valg for din ged græs.

Instruktioner

•Find det rigtige område for din ged græs og fyld den med ged-venlige planter. Geder foretrækker land med nogle bakker og ruhed til det over områder, der er helt flad. For at holde din geder glade, Sørg for der er små træer og buske, da geder gerne græsse på blade samt græs. Plante woody stauder som lille løvfældende træer, sort johannesbrød og honeysuckles sammen med nogle Bredbladet planter som horseweed og Vejbred. Dette giver din ged en række diætetiske valgmuligheder.

•Treat bøffel græs frø kemisk for at reducere antallet af hvilende frø. Nogle kemiske behandlinger give en applikator, der drypper væske på toppen frø. Andre behandlinger skal kun blandes med græsfrø i en container. Efter blanding, tillade frø til luft tørre. Følg skiltene efter dit mærke og type af behandling. Frø ikke behandlet har en 20 procent spiring kurs, mens de behandlede frø spiring sats hits 80 procent.

•Kill ukrudt og andre ikke ønskede vegetation, der vil konkurrere med græs frø for næringsstoffer i jorden. Bland den koncentrerede ukrudtsmidler med vand ifølge anvisningerne på etiketten. Hæld blandingen i en haven sprøjte og spray det uønsket vegetation. Spray på en rolig dag når der er ingen chance for regn. Ukrudtet skal begynde at tørre op med 24 timer. Hvis det er nødvendigt, Anvend et andet program til enhver resterende ukrudt. Sørg for at læse alle advarsler og følge alle retninger trykt på flasken.

•Till de øverste 4 til 6 inches af jord ved hjælp af en rototiller. Rototillers kan købes eller lejes hjem forbedring butikker eller udstyr Udlejning Centre. Når dyrket, skal du bruge en rake og udjævne jorden bryde op nogen store stykker af sod.

•Moisten den nyligt titlen jord med vand. Sørg for, at jorden er fugtig ikke klæg.

•Spread græs frø jævnt over jorden og plante dem ikke mere så 1/2 tomme dyb. Græsfrø skal fordeles jævnt i hånden eller med en sprederen. En såning på 2-4 pounds per 1000 kvadratfod anbefales.

•Kapacitet frø hver dag den første uge, derefter hver anden dag andet uge og hver tredje dag i næste uge. Hydrering er vigtigt for de germinating frø. Når vanding, ikke vand til punktet af afstrømning. Ønskede jord at bo fugtigt, ikke klæg. Frøene har brug for omkring 4 til 6 inches af vand om ugen mens spire. Når frøene er spiret, behov buffalo græs kun omkring 2 inches vand om ugen.

Tips & advarsler

  • Plantefrø buffalo græs i April eller maj.
  • Altid bære beskyttende tøj, når du arbejder med kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com