Hvordan til at plante Bulls blod roer

March 15

"Bulls blod" sukkerroer anlæg (Beta vulgaris "Bulls blod") danner en 6 til 10 tommer høj roset af fantastiske lilla-røde blade. Løvet er gode i salater og gør planten ideel som et landskab, pynt eller i blandet containere samt køkkenhaver. Sukkerroer rødder er 2 til 3 inches i diameter og har en mørk rød farve og sød smag. Vælg en plantning site, der har seks eller flere timer daglig sol og veldrænet jord. Plantefrø i det tidlige forår til høst i sent forår eller i efteråret for høst i sent falde til tidlig vinter. "Bulls blod" roer vokse godt i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 10.

Instruktioner

•Løsn jord til en dybde på 12 til 15 inches med en spade eller skovl, at fjerne eventuelle sten og store klumper eller jord. Bland i en 2 - til 4-tommer lag af kompost. Niveau i jorden med en rake.

•SOW frø 1 tomme fra hinanden og 1/2 tomme dyb. Sæt rækker 12 til 18 inches fra hinanden. Drys med vand let indtil jorden er jævnt fugtig.

•Sæt et flydende række dæksel, polyester eller jute, over jorden, lade stof slæk i midten, hvis det er direkte på jorden eller strække stramt hvis den understøttes af bøjlerne. Skubbe jord ind på kanterne af stof til at holde det på plads. Holde jorden jævnt fugtig, indtil frøene spirer.

•Klippe et par små, svage planter tæt på jorden med saks når de er 1-2 inches høj, forlader de stærkeste planter. Tynde planter til 4 inches fra hinanden, når de er 3 til 4 inches høj. Vand udplantningsplanterne konsekvent to gange om ugen for at holde jorden fugtig, undgå at lade jorden tørre ud.

Tips & advarsler

  • Fire-tommer høje planter kan spises som grønne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com