Hvordan til at plante Burpee frø

April 11

Etableret i 1876, er Burpee nu den største frø company i USA. Lær, hvordan til korrekt plante Burpee frø for at sikre, at du har en vellykket blomsterhave og en bountiful afgrøde af grøntsager.

Instruktioner

•IDENTIFY din klimazone. United States Department of Agriculture (USDA) udviklet et klima zone kort, der baserer hver zone på de lavest registrerede temperaturer. Zone 1 er den koldeste, mens zone 11 er den varmeste. Planter klassificeres efter den koldeste temperatur de kan modstå. Dette er vigtige oplysninger, når såningen frø udendørs. For eksempel, hvis du bor i zone 6, so gulerod frø udendørs i maj og juni. Men hvis du bor i zone 4, vente indtil juni eller juli til at plante dine gulerod frø. Såning dine frø på det rigtige tidspunkt af året for din klimazone betyder dine frø vil være mere tilbøjelige til at spire og producere.

•Direkte så din Burpee frøene ved at plante dem direkte ned i jorden uden for. Forskellige typer af frø har forskellige plantning dybder. Normalt behøver mindre frø ikke at være plantet som dybt som større frø. For mindre Burpee frø, scatter dem på jorden og derefter dække dem med et tyndt lag kompost. Pat ned jorden til Sørg for der er god seed-til-jord kontakt. Vand og barkflis. For større frø, læse på bagsiden af din frøposen for den anbefalede dybde. En tommelfingerregel er, at et frø bør plantes i en dybde, der er to til tre gange sin størrelse. Stikke et hul i området plantning med din finger og slippe i frø. Normalt er det bedst at plante to frø i hver plantning hul i tilfælde af at en af frøene ikke spire. Hvis begge frø spirer, tynde dem ud ved at fjerne den svagere plante. Dække plantning hul, vand og barkflis.

•Start din Burpee frø indendørs om vinteren til at producere planter, der vil blomstre eller bære frugt tidligere i foråret efter udplantningsplanterne er transplanteret. Fyld en container til om 1 tomme fra toppen med en god vækstmedium; sphagnum er de mest almindeligt anvendte medium. Plante om to frø pr. container. Fugtes med varmt vand og klappe ned for at sikre god seed-til-jord kontakt.

•Dæk dine indendørs planter med klar plast, at skabe et mini drivhus. Placere dem under en grow-lys, eller i et godt tændte område. Kontrollere fugt niveauet dagligt. Jorden bør holdes fugtig, men ikke klæg. Da frøene begynder at spire og tage hold, fjernes den klare plast. Tynde ud stiklinger, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Meget lille frø kan plantes ved hælde et par frø i en hånd eller en foldede kartotekskort, og bruge en tandstikker til at adskille et par frø fra bunken til at plante. Undgå transplantation chok for frø startede indendørs ved hjælp af brune papirsposer. Bare rulle ned i toppen af posen til at gøre en manchet og fyld posen med din potning blanding. Plante din frø, som beskrevet i trin 3 ovenfor. Når udplantningsplanterne er klar til at blive flyttet udendørs, blot plante hele posen. De bud rødder af planter vil ikke blive forstyrret, og posen vil nedbrydes. Brug en sprayflaske til at vande planter begyndt indendørs. Sørg for at markere navnet på de frø, du har plantet. Bruge plante markører for frø sået direkte ned i jorden eller i beholdere indendørs. Hvis du bruger en brun papirpose, blot skrive navnet på posen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com