Hvordan til at plante Capsicum

September 25

Hvordan til at plante Capsicum

Capsicum er en tropisk peber plante, som danner en pod-lignende eller boks-lignende peber, der bruges ofte i medicin og som krydderi. Capsicum peppers har en række forskellige navne alt efter hvor de var vokset og hvad sort. De kaldes ofte chili peber, rød peber og sød peber. De større og mere mildere arter er kendt som peberfrugt.

Instruktioner

Hvordan til at plante capsicum

•Preparing din have er det første skridt til succes plantning capsicum. Du skal vælge et område, der er udsat for solen i mindst 6 til 7 timer om dagen. Bryde op jorden med en fræser og tilføje gødning eller kompost til at hjælpe med at stimulere vækst.

•Planting peberfrugt i sæsonen korrekte er en anden måde at sikre ordentlig vækst og udvikling af peber. Plantning kan for tidligt medføre eksponering for frost, som kan dræbe planterne eller stunt deres vækst.

•Watering capsicum planterne afhænger af sorten du har plantet. For eksempel, sød peber kræver masser af vand men chilipebre kræver ikke så meget. I virkeligheden, mindre fugt peber plante bliver, jo varmere det vil smage.

•Keeping skadedyr fra dit capsicum planter er også vigtigt, og kan blive gennemført en række måder. Blande en mild opløsning af opvaskemaskiner væske med vand og spraye det på planterne er en måde at modvirke bugs. Du kan også drys en blanding af sort peber og mel omkring dig planterne for at holde bugs væk så godt. Du kan også bestille mariehøns og drej dem løs i din have, som mariehøns vil spise bladlus samt andre irriterende insekter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com