Hvordan til at plante Collard frø

October 21

Collard greens, også kendt som "træ kål," er fuld af beta-caroten, vitamin C, calcium og antioxidanter. Grøntsager pryder mange spiseborde rundt om i verden, især i den dybe syd. Dette er primært fordi collards er bedst dyrkes i varme temperaturer mellem 55 og 70 grader. Eksperter anbefaler at collard frø plantes en måned før den sidste frost i år eller tre måneder før først falder frost. Når collard frø har plantet korrekt, vil du have en høst af collards i omkring 75 til 80 dage.

Instruktioner

•Tilføj et lag gødning oven på jorden, hvor du vil plante collard frø. Læs benævner på pakken gødning til at finde ud af, præcis hvor meget gødning skal anvendes.

•Anvend en hakke til at bryde op af jorden. Denne proces kaldes tilling. Som du till jorden, vil den gødning, der blev lagt i de forrige trin indarbejdes i jorden, får det til at være mere frugtbar. Den tilling bør ske på en måde, der skaber rækker, der er fordelt ca 2 til 3 fødder fra hinanden.

Bemærk at tilling jord med en rendegraver kan være meget tidskrævende, vanskelige arbejde. Hvis du planlægger at plante lange rækker af collard greens, overveje at leje en rorpind maskine fra din lokale haven forsyning butik.

•Brug dine hænder til at lave et lille hul i jorden, der er 1 tommer dyb. Sted collard frø ind i hullet.

•Brug dine hænder til at dække op collard frø med jord. Sørg for at trykke ned på jorden, således at frøene er sikret ved jorden. Dette vil forhindre frø fra bliver vasket eller blæst væk af elementerne.

•Gentag trin 3 til 5, indtil du har plantet alle dine collard frø. Som du er plantning resten af dine frø, Tillad en afstand af omkring 3 inches mellem dem. Dette vil give dit collard greens plads til at vokse.

•Kapacitet dit rækker til at holde jorden fugtig indtil du kan se, at collard greens er begyndt at spire. Du kan derefter reducere vanding til én gang pr. uge. Vanding kan også omfatte regnvand.

Tips & advarsler

  • Spray bladene af din collard greens med et insekticid til at beskytte dit anlæg blade fra insekter som bladlus og kål orme.
  • For at høste collard greens, simpelthen trække blade off, starter mod bunden af anlægget og arbejder dig vej. Når du fjerner bladene, vil flere blade vokse til at erstatte dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com