Hvordan til at plante en åkande

September 7

Træde ind i en verden af vand havearbejde kan virke skræmmende at vand haven novice. Åkander er perfekte starter anlæg til ny vand haver. Disse hårdføre, farverige åkander er overraskende nemt at plante og har tendens til.

Instruktioner

•Vælg en beholder, der er lavvandet og bred til at rumme plantens horisontal vækstmønster. Du ønsker at undgå gryder med huller, fordi jorden vil have tendens til at glide ud af potten, når det har været nedsænket i vand. Hvis du skal bruge en potte med huller, linje det med et stykke af jute at forhindre tab af jord.

•Vælg en jord, der er tungt, såsom en top jord. Undgå let jord, der indeholder tørv, vermiculite og perlite går en lang vej mod forhindrer jorden i at glide væk i vandet. Overvej at tilføje en gødning beregnet til vandplanter på dette tidspunkt.

•Kontrollér dit anlæg for nogen døde blade og ældre rødder (de vil være tyk leder), fjerne dem før plantning af lily i puljen. Lily du plante bør kun har nye vækst og nye, tynde rødder.

•Anbring lily til den ene side af puljen, og sørg for, at roden tips punkt på en 45 graders vinkel. Dæk med jord og tilføje et lag grus eller små sten til at dække den potteplante.

•Laveste dine liljer i dammen i en lille vinkel til at tillade luft at undslippe. Sørg for at potterne hvile omkring 12 til 18 inches under overfladen af vandet og at blade flyder på overfladen. Hvis din dam er dybere end det, skal du hvile krukker på betonblokke til at sikre de sidder på det rette niveau.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com