Hvordan til at plante en blå Gran i en Container efter jul

October 24

Colorado blue spruce er en attraktiv nåletræ, der ofte bruges i amerikanske hjem som et juletræ. Træerne er normalt sælges cut til dette formål, men nogle mennesker vælger for at købe levende træer. Træerne sælges ofte i en beholder, der er for lille til lang sigt vækst, og rødderne er sandsynligvis bundet i gryden. Farve af træet adskiller det fra andre evergreens, med tyk blå-grønne, næsten krikand nåle. Det har en lavvandet sprede rodsystem, hvilket betyder, at det har brug for en bred gryde til container vokser.

Instruktioner

•Sæt en stor, tung gryde på en pot dolly. Puljen skal være på mindst 6 inches dybere end rodklumpen og 2 til 3 inches bredere. Dolly vil hjælpe dig med at flytte anlægget lettere. En glaseret potte er bedst, da det hjælper med at bevare fugt.

•Fyld 1 tommer i bunden af beholderen med grus. Dette vil tilføje vægt for at forhindre spruce fra vælte og øge dræning. Gøre en blanding af 2 dele top jord, 1 del tørv og 1 del sand. Tilsæt 1 kop time-release gødning og bland det godt. Fyld potten med denne blanding til ca det punkt klump bliver nødt til at sidde så toppen er 1/2 tommer under kanten.

•Tag blå Gran fra børnehave pot og spredt ud rødderne. Du skal måske skære en rod, hvis det er pakket omkring den hele rodklump. Trim enderne af de længste rødder så de passer i puljen uden scrunching. Ideen er at gøre rodsystemet så åbent som muligt.

•Sæt den blå Gran i gryden og fyld i puljen med flere af plantning mix, du har foretaget. Tryk blandingen omkring rødderne og fast det i, så der er ingen luftlommer. Holde rødderne sprede som du gør dette. Tilføje jord blanding, indtil du er 3/4 tommer fra toppen af beholderen. Kompakt jorden godt.

•Kapacitet puljen indtil fugten siver ned af drænhuller. Fordelt barkflis på toppen af jorden og kompakt det. Puljen i fuld sol og vand kun når planten har næsten tørret ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com