Hvordan til at plante en blomsterhave fra frø

April 25

Få ting er mere smuk end en have fuld af blomster i forskellige stadier af vækst og blomstrer. En blomsterhave kan blødgøre arkitektur og tilføje værdi til ejendom. Vedligeholdelse af en blomsterhave kan også være en god måde at få motion samtidig reducere stress.En anden fordel ved vokser en blomsterhave fra frø er besparelser; købte planter kan være dyrt. Processen med at plante en blomsterhave fra frø er overraskende nemt. Grab en blyant og papir og gør dig klar til at plante din drøm blomsterhave fra frø.

Instruktioner

Hvordan til at plante en blomsterhave fra frø

•Vælg et område af haven. Nogle blomster foretrækker fuld sol, mens andre trives i skyggen. Bliver haven i en blæsende område? Vil det være på en skråning og nedtonet, når det regner? Find et område, der vil arbejde med minimal modstand fra moder natur.

•Decide hvilken type blomster du vil plante. Staude, årlige eller en blanding? Farverig, eller dem, der vil give off en smuk duft? Notere ned nogle ideer. Du kan ændre dit sind efter at have læst gennem resten af trinene, men en generel idé om hvilke blomster du vil plante i din have kan påvirke formen og størrelsen af din have.

•Draw den påtænkte form af blomsterhave, sammen med alle store strukturer, træer eller andre elementer, der vil blive indarbejdet i området. Tegningen kan være rå; du behøver ikke at udfylde alle detaljer. Bare husk: lidt planlægning, før plantning vil hjælpe dig med at opnå det look du ønsker første gang.

•Vælg sted i haven hvor hver type af frø vil blive plantet. Høje blomster bør ideelt set give baggrund for mindre blomster. Høje blomster eller blomster, der spredes bør ikke plantes for tæt til små blomster. Eksotiske blomster ser godt ud for simpel ones. Overvej det bedste sted for hver art.

•Analyze den havejord. Hvis det er næringsfattige, gøde jorden for at få det klar til plantning i blomsterfrø. Hvis området er allerede beplantet, skal du fjerne græs, ukrudt eller uønskede blomster med en rorpind eller i hånden med en hakke eller haven spade.

Forpakket frøene. Når du køber frø, overveje mængden af blomster planter du ønsker og størrelse af din have. Hvis din blomsterhave vil indslag en masse plantning af én blomst type, vil du sandsynligvis nødt til at købe mere end én pakke af frø, medmindre din have er små. Du kan købe frø til tilbudspriser på købmænd og big-box butikker, såvel som havecentre, hjem forbedring og isenkræmmere. Kontroller, at frøene er høstet til brug i løbet af året, du vil plante dem.

•Plant blomsterfrø. Følg anvisningerne på frø pakker og må ikke smide pakkerne. De giver oplysninger om bedste tidspunkter til at befrugte samt andre oplysninger om blomsterfrø du har plantet. Enårige ringe normalt til foråret udsæd, mens nogle stauder kan plantes vinteren til foråret spiring. Anvisningerne på pakken vil fortælle dig den dybde frøene bør plantes, sammen med det bedste tidspunkt at plante frø. Brug handsker til at holde hænderne rene. Du kan også bruge knæbeskyttere til at holde dine knæ, bukser eller shorts fra at blive snavsede. En haven spade gør det nemt at fjerne jorden til plantning.

•Kapacitet og befrugte plantet frø som anbefalet.

•Thin planter når de har spiret.

•Weed i blomsterhaven at fjerne enhver konkurrence for vand og næringsstoffer, og også at holde det ser pæn. Deadhead nogen brugt blomster, når blomsterne er etableret. Deadheading stimulerer også ny vækst. Fjerne overvækst for at undgå fortrængning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com