Hvordan til at plante en græsplæne i det sydøstlige Virginia

May 29

Hvordan til at plante en græsplæne i det sydøstlige Virginia

Sydøstlige Virginia ligger i USDA hårdførhed zoner seks og syv, ifølge den amerikanske nationale Arboretet. Amerikanske nationale Arboretet finder disse zoner, lidt af en overgang område, hvilket betyder, at både nordlige og sydlige græs sorter kan overleve i området. Med et par forsyninger og enkle trin, kan næsten enhver plante en græsplæne i det sydøstlige Virginia.

Instruktioner

•Vælg en bred vifte af græsfrø, der vil vokse godt i den påtænkte plæneområdet. Da både nordlige og sydlige græsser kan overleve i Virginia, Vælg en græs række baseret på den enkelte plads. National Gardening Association antyder Kentucky bluegrass eller Bermuda græs til solrige områder, og fine fescues og St. Augustine græs arealer med nogle skygge. Centipede græs tåler dårlig jord bedre end de fleste andre græs sorter, og zoysiagrass tåler varme, tørke og skygge. Holde i betragtning, at mange græs frø kommer i en blanding af flere typer af frø.

•Forbered jorden til plantning af tilling et lag af organisk kompost i jorden. National Gardening Association anbefaler tilling til en minimumsdybde på 6 inches, men ideelt tilling til en dybde af 8 til 12 inches at forbedre beluftning og tilføje næringsstoffer til soil\.

•Kontrollér sikker på jorden er fugtig, men ikke alt for mættede.

•Rake jord at glatte det, som anbefalet af National Gardening Association. Raking også skaber små højderygge i den jord, der hjælper græs frø ophold sætte gennem blæsevejr.

•Spread græsfrø over jorden. Forskellige typer af græsser kræver flere eller færre frø i et givet område, så tjek frø emballage eller Spørg børnehave personale for anvisninger om, hvordan tykt til at sprede den særlige frø blanding. University of Illinois antyder spredning 1 til 3 pounds per 1000 kvadratfod for Kentucky bluegrass, 3 til 4 pounds for blandinger af Kentucky bluegrass og flerårig rajgræs, 3 til 5 pounds for blandinger af Kentucky bluegrass og fine Svingel og 6 til 9 pounds for høje fescues.

•Tryk på græsfrø i jorden ved hjælp af bagsiden af en rive til at hjælpe dem med at forblive på plads gennem vandingerne og vind.

•Hold jorden fugtig men ikke alt for våd som græsplænen etablerer sig.

Tips & advarsler

  • Selvom tilføje organisk kompost normalt giver nok næringsstoffer for en græsplæne til at starte, kan et lokale Planteskole eller Universitet teste jorden for næringsstoffer og pH-niveauer og anbefale bestemte typer af kompost eller gødning, der vil være mest effektive.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com