Hvordan til at plante en græsplæne på Hardpan

October 30

Komprimeret jord, kendt som hardpan, findes 6 til 25 inches under jordens overflade, at skabe en vanskelig voksende miljø for planterne. Ørkenen steder har ofte hardpan, som gør egenskaber hvor tunge entreprenørmaskiner har været brugt for nylig. Resultaterne inkluderer lavvandede rødder og fugt og næringsstof blokering. Hardpan forårsager alvorlige problemer for træer eller buske, også forårsager problemer med græsplæner når overflader hvor turf grass roots udvikle. Ordentlig forberedelse forhindrer mange problemer med hardpan i en græsplæne.

Instruktioner

•Kontrollér dybden af det hardpan lag ved hjælp af en jord-sonde eller skovl. Skub værktøjet ned jorden så vidt det går og Bemærk dybden på der bliver svært at skubbe. Gøre flere steder i hele værftet til at afgøre, om der er hardpan hele området eller kun i visse områder. Optage nogen områder, hvor hardpan i de første 6-8 inches af jord.

•Till områder med hardpan nær overfladen til en dybde på mindst 6 inches, pas på ikke for at beskadige rødderne af enhver eksisterende træer. Bruge luft tilling for at bryde op hardpan i landskaber, hvor flere trærødder gøre grundig tilling vanskelig, tyder på University of Florida forlængelse. Denne tilling metode bruger trykluft til at bryde op jord, hvilket gør det sikkert omkring trærødder.

•Tilføj organiske ændringer, såsom gødning eller værftet affald til jorden for at forbedre dræning og indhold af næringsstoffer. Anvende 1 til 2 inches af komposteret materiale til jorden, afhængigt af hvordan nær overfladen af hardpan findes. Selv om topdressing jord med økologisk ændringsforslag virker, tager det længere tid for jorden at forbedre. I stedet arbejde ændringsforslag i jorden ved tilling.

•Rake jord med et landskab rake at selv jorden. Bruge en rotary eller drop sprederen til tilså frø mellem maj og juli for varm-sæson græs, venter indtil midten af August til September cool-sæson sorter. So frø i én retning på tværs af plænen, så gør en anden pass går på tværs af de første rækker i en vinkelret mode. Rake området til at dække frøene, derefter passerer let med en græsplæne roller.

•Mulch med halm med en hastighed på en balle pr 1000 kvadratfod. Det forbedrer fugt opbevaring, stabiliserer jordbundens temperatur og forhindrer jordbunden erosion og frø forskydning. Vand området umiddelbart efter bioklip. Holde jorden konstant fugtig i en dybde af 1/2 tommer i to til tre uger, indtil frøene spirer. Dette kræver vanding flere gange om dagen, især i varmt vejr når vandet hurtigt fordamper.

Kil vanding frekvens, vanding mere dybt som stiklinger vokse. Målet for en vanding tidsplan med 1 tomme af vandet hver uge. Anvende en igangsætter gødning for at fremme sunde vækst i din nye græs og klippe når 1 1/2 gange den anbefalede højde for dit græs arter.

•Aerate din græsplæne til at reducere fremtidige problemer med jord jordpakning og hardpan udvikling. Dette er den bedste løsning når plænen bliver veletableret, ifølge University of Florida forlængelse. Udføre luftning på årsbasis for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Undgå jordpakning i fremtiden ved at sprede 6 til 8 inches af muld over plantning steder før du begynder enhver form for byggeri i området.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com