Hvordan til at plante en have for en Six Senses

May 30

En have kan give næring til din krop og din sjæl. Når du planlægger din have, skal du vælge planter, der vil tantalize og tilfredsstille dine seks sanser.

Instruktioner

•Til din følelse af syne, kan du medtage vifte af blomster, som du finder mest smukke. Plantning af buske som en Butterfly Bush eller Rose af Sharon vil tiltrække sommerfugle til haven til at bringe endnu mere glæde til din følelse af syne.

•Til din følelse af lugt, rosmarin, timian og en bred vifte af mynte ville være gode valg. Roser, hyacinter og mange andre blomster kan give nydelse for både din følelse af syn og din lugtesans.

•Til din følesans kan du medtage Lambs øre for sine blade, blødhed Coreopsis for sine flagrende blade, eller en Sedum som høne og kyllinger til deres strittende blade.

•Til din følelse af at høre, herunder planter, der tiltrækker fugle og bier ville være en god idé. Bee balm, Katteurt, rejer planter, morgenfrue, og mange andre blomster kan bringe i en tilstrækkelig mængde af summen og kvidrende, for at tilfredsstille din følelse af at høre. Plantning solsikker i haven vil bringe i synet og lyden af finker, som de nyder frø, når du har nydt skønheden af blomster.

•Til din følelse af smag, plant bær, urter og grøntsager. Du kan plante en masse forjættende grøntsager i et lille rum.

•Til din sans for humor, plante en mindst en usædvanlig leder plante eller blomst. Planter som lilla gulerødder, grønne blomkål eller Mr. Stripy tomater er mulighederne for en humoristisk grøntsag. Græskar er nemme at dyrke og kommer i nogle humoristiske figurer. Du måske ønsker at plante noget som en bat plante til at bringe et element af humor til din have. En følelse af humor er vidunderligt. Udtrykke dig og have det sjovt vokser en have, der behager seks sanser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com