Hvordan til at plante en have i Illinois

December 25

Hvordan til at plante en have i Illinois

Gartnere i næsten ethvert område af landet kan vokse summertime grøntsager, som kun skal gennemleve en sommeren sæson, og aldrig afhænge af vintertemperaturer. Mens gartnere i varme områder af landet har frihed i deres plantning gange, dog skal gartnere i kolde områder som Illinois' amerikanske afdeling i landbrug voksende zoner 4 til 6 plante mere omhyggeligt, og efter en strengere tidsplan.

Instruktioner

•Find det rigtige sted for din køkkenhave, hvis du ikke allerede har en haverum. Vælg et sted, der giver dig 10 til 20 kvadratfod plantning plads, fuld sol i otte timer hver dag og en selv, hurtig-afløb plantning overflade.

•Start din haven forberedelse to til tre uger før den sidste frost dato i dit område, for at give jord tid til at hvile før plantning. Sidste frost datoer vifte fra slutningen af April i Chicago til midten af maj i Rockford, så start din prep i begyndelsen til slutningen af April, henholdsvis.

•Dig ind i top 6 til 10 inches af jord i din plantning site. Træk ud klipper og ukrudt, og brug en rive til at udjævne eventuelle højt eller lavt steder. Bunke 3 til 4 inches af organisk kompost på toppen af hjemmesiden og bruge en haven gaffel eller rake for at aktivere ind i til din dyrkede jord. Dette producerer en jord med dræning, ernæring og fugtbevarende egenskaber for de vegetabilske planter.

•Tilføj 13-13-13 granuleret gødning til jorden for at øge den generelle jord ernæring. Udsendes 8 ounce af gødning pr. 50 kvadratfod plantning plads, derefter blandes gødningen i de øverste 4 inches af jord. Vand jorden og lad det hvile i mindst en uge før plantning.

•Plant dine grøntsager efter den sidste frost passerer. Vælg enhver sommer veggie, herunder tomater, squash, blomkål, asparges, broccoli, salat, spinat, peber, auberginer, radiser, roer, løg, hvidløg, majs og bønner. Hvis du bor i det nordlige Illinois, vælge hurtig tomat, peber, squash, bønner og majs sorter at sikre fuld frugtbærende modenhed i kortere sommersæsonen.

•Tilføj vandopløselige starter gødning som 10-52-17 eller 10-50-10 til hver plantning site på plantning, for at tilskynde rodnet og vækst. Vand i haven med 3 inches af vand og derefter barkflis med 3 inches af muld til at holde jorden varm og fugtig, og at modvirke ukrudt og skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com