Hvordan til at plante en have i syd

August 19

At have en have på din egen jord giver dig dit valg hele sommeren og selv igennem en del af faldet, afhængigt af sorter af grøntsager, som du vælger at vokse friske grøntsager. Uanset hvor du bor i landet, kan du forberede din værftet og plante en have på samme grundlæggende måde. Hvis du bor i syd, dog kan du generelt begynder plantning processen tidligere på året.

Instruktioner

•Klar område af din græsplæne hvor du vil plante haven i begyndelsen til midten af foråret, når jorden har optøet. Beslutte på byggegrund hvor du ønsker at plante haven, grave op jorden over hele området i en dybde af ca otte inches og bryde jorden op af udskæring det fra hinanden med spids eller side af skovlen indtil jorden har en fin, pudret konsistens.

•Spread omkring to inches af gødning eller kompost over rede jord og brug skovl skubbe gødningen eller kompost ned i jorden; Bland det grundigt med jorden. Hvis jorden i den region, hvor du bor er ler, eller hvis du nogensinde har oplevet dræning problemer på dette område af din jord, spredt en one-tommer lag af savsmuld over jorden og bland det ned i jorden, ligesom du gjorde gødningen eller kompost.

•Begin plantning din have i midten til slutningen af foråret når alle frost har bestået. Dette er afhængigt af hvor du bor i syd. Jo længere mod syd du lever, jo tidligere kan du generelt begynder at plante haven. Konsultere din frø pakker for at se det bedste plantning gange anbefalet af producenten, at få hjælp med din plantning datoer og for at sikre, at du fejlagtigt ikke plante en fall grøntsag for tidligt i år.

•Kontrollér et hul til hver frø, som du vil plante der er omtrent seks gange så bredt som frø og cirka tre gange så dyb. Læg frøene i det hul, som du har oprettet til det, skubbe jorden tilbage over frø; Tryk let for at pakke frø på plads. Hvis du vil begynde din have fra frøplanter, grave et hul til hver sætteplante, der er stor nok til at plante klump; Placer klump i hullet og pakke jorden omkring klump.

•Kapacitet haven umiddelbart efter du plante din frø og stiklinger og holde din have fugtig på alle tidspunkter. I syd, vil din have sandsynligvis kræve flere vandingerne om dagen for at holde jorden fugtig. Hvis du ikke kan opfylde dette behov manuelt, kan du overveje at installere en sprinkler eller kunstvanding system.

Tips & advarsler

  • De bedste måneder for forberedelse og plantning afhænger din have af regionen i syd, du lever. Jo længere bor mod syd du, den tidligere på året kan du som regel starte din have.
  • Hvis du ejer en rorpind, kan du bruge rorpinden i stedet for en skovl til at grave i jorden til en dybde af otte inches og tillader rorpinden at bryde jorden op for dig.
  • Konsultere frø pakker eller mærker, der kommer på frøplanter at få den nødvendige plads til hver plante til at vokse så at du kan plante din haveplanter på ordentlig afstande til optimal sundhed og høst.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com