Hvordan til at plante en have med kunstvanding

February 7

Hvordan til at plante en have med kunstvanding

Hjem og ejendom ejere med en grøn tommelfinger plante omhyggeligt deres køkkenhaver hvert forår i håb om at have en bountiful høst hele sommeren og tidligt falde. Alle plantning og planlægning vil være for intet medmindre frø seng modtager nok vand til at fremme vækst. En sådan måde at levere vand er gennem de ældgamle metode til kunstvanding. Ved hjælp af gamle teknikker og moderne materialer, kan korrekt vanding din egen hjem haven give tilfredsstillende resultater.

Instruktioner

•Hammer indsatserne i jorden for at identificere alle fire hjørner af hver frø seng. Binde nylon pyntesnore omkring hver top i hvert spil til at gøre et kvadrat eller rektangel. Dermed skaber også en visuel rettesnor for dig at skelne mellem frø seng og gangbroer mellem sengene.

•Measure bredde af sengen hvis du ikke har gjort det allerede. Afhængigt af hvad du plantning, fordelt hver række af frø skal være langt nok en del så hver plante modtager voksende plads og ikke vil konkurrere om næringsstoffer. Denne plads kan være hvor som helst fra 6 til 36 inches, så konsultere frøposen for oplysninger om hvordan langt du plads frø.

•Plant hver frø som anvist på pakkens etiket. Når alle frø er plantet i frø seng, eller stiklinger udplantes som anvist, tage en pind og markere divisionary linjer mellem rækkerne frø i bedene. Bruge en murske for at grave omkring en 1-tommer dyb, 2-tommer bred skyttegrave i hver linje, du har markeret for at gøre små kunstvanding kanaler.

•Lay en længde af siver slange---have slanger at funktionen forsætligt placeres huller, der giver mulighed for lækage---langs bunden af hver skyttegrav. Hvis slangen har en hård tid opholder sig sat, lå et par små, men ikke overdrevent tunge, sten på slangen på forskellige punkter at holde det placeret og fra sarte planter.

•Sæt slutningen af de udsivende slange til din udendørs spidsende. Tænd for vandet på en lille sive og overvåge lækage fra slangen: vandet vil flyde ind kunstvanding kanaler. Eventuelt justere slange i skyttegravene og vand frø som anvist. Kontroller oplysningerne plante på pakken for yderligere vanding info; for eksempel kræver broccoli mere end en langsom daglige rislende vand.

Tips & advarsler

  • Installere en tilbagestrømning forebyggelsen på lavtliggende vandhaner til at forhindre vand i at trænge ind i rør i dit hjem eller feriebolig i tilfælde af en oversvømmelse eller stillestående vand.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com