Hvordan til at plante en have med stof

October 15

Hvordan til at plante en have med stof

En have lavet med landskabspleje stof skaber en ren søger plads, der er nemme at vedligeholde. Landskabspleje stoffet vil bidrage til at undertrykke ukrudt og også give en base for meget skal placeres på. Havearbejde med landskabspleje stof er gavnlig på skråninger, hvor det kan bidrage til at kontrollere erosion.

Instruktioner

•Decide hvor planterne vil blive placeret i din have. Grave planten huller med en skovl i de steder, hvor dine planter vil blive placeret. Sørg for at hullerne er større end plantens rodsystem.

•Dæk hele haven med landskabspleje stof ved at måle og skære den landskabsarkitektoniske stof til størrelse. Overlapning stof af mindst 6 inches når én sektion ender og en anden begynder. Veje i hjørnerne af landskabsarkitektoniske stoffet ned ved at placere små sten på dem. Markere plante huller ved at placere små sten på toppen af de landskabsarkitektoniske stof i centre for anlægget huller.

•Tag mærkning sten fra midten af en plante hullet. Skær et "X" i landskabspleje stoffet over anlægget hul med en skarp hobbykniv eller saks. Fjerne en potteplante fra sin pulje og forsigtigt adskille sine rødder med fingrene. Sætte planten i plante hullet. Sted landskabspleje stof over jorden omkring planten ved hjælp af flaps fra "X." Skære klapperne med en saks til at give en 2-tomme plads omkring plantens base. Gentag for resten af planterne.

•Dæk landskabspleje stoffet med barkflis. Placer meget omkring planterne, men tillader ikke meget til at dække planterne omkring stilke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com