Hvordan til at plante en Hibiscus skyde

February 6

Hvordan til at plante en Hibiscus skyde

Formerings flerårig hibiscus kan ske ved hjælp af frø eller stiklinger, eller air layering, spirende eller podning. Voksende nye planter af Beskæftigelsesmaterialer stiklinger, kaldet underkjoler, er en simpel metode til kloning for at få en nøjagtig genetisk kopi af moderplanten. For de bedste resultater, skal underkjoler høstes i foråret eller forsommeren. Stiklinger forsynet med veldrænet jord, filtrerede sollys og fugtighed har den højeste overlevelse og root-generation sats. Ingen specielle værktøjer eller gartneri viden er nødvendige for at dyrke nye hibiscus planter fra stiklinger.

Instruktioner

•Rinse og afløb sand. Bland lige dele af vådt sand og sphagnum. Hæld omkring 5 inches af blandingen i en plantning container, der har drænhuller. Grundigt vand blandingen og lad det dræne. Dette komprimerer plantning medium, så der er ingen luftlommer. Brug en blyant til at foretage plantning huller i plantning medium, ca 1 1/2 inches dyb og 4 inches fra hinanden.

•Harvest glider ved at tage stiklinger fra moderen plant i foråret eller forsommeren. Glider skal skæres fra terminal enderne af stilke, 5-6 inches lang. Cut off enhver blomstrende knopper og blade fra bunden 2 inches af slip. Dyp bunden 1 1/2 tommer af slip i pulveriseret rode hormon. Skub forsigtigt glide ind i hullet i plantning medium. Tryk på den plantning medium omkring den nedgravede del af slip. Gentag, hvis det ønskes, at plante flere følgesedler.

•Sæt en klar plasticpose over planter og pot. Ikke forsegle bunden af posen. Snip fire eller fem 1-inch huller nær toppen af posen. Posen vil bidrage til at bevare fugt omkring afklip, der er nødvendige for hepper. Nogle luftcirkulation er nødvendig for at undgå svamp vækst. Anbring gryden i et område med en relativ konstant temperatur på 70 til 80 grader Fahrenheit. De rode planter bør modtage filtrerede sollys.

•Overvåge stiklinger og vand når plantning medium begynder at føle sig tør. Forvent bladene at visne i de første par dage efter plantning. Spray bladene med en fin tåge af vandet to gange om dagen. Efter fire til seks uger, bør du begynde at se nye vækst på skæring. På dette tidspunkt kan du fjerne plastikposen, men fortsætte med at tåge den unge plante dagligt. Efter seks til otte uger, skulle din levedygtige klon være klar til transplantation ind i din have.

Tips & advarsler

  • Vær ikke modløs, hvis bladene af skæring vil i første omgang. Som vand er trukket gennem stilke, vil bladene rehydrere og funktion til at give den ny plante med energi.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com