Hvordan til at plante en igangsætter have

May 21

Hvordan til at plante en igangsætter have

Plantning en igangsætter have er en ideel måde for nybegyndere at få deres våde når det kommer til voksende en vellykket have fødder. Mange grøntsager er nem pleje og let at producere, hvilket gør dem en perfekt tilføjelse til starteren haven. Starteren haver ideelt set bør være små og kun indeholder få typer af planter til begynder at vokse. En 4-mund-ved-4-fods eller 4-mund-ved-6-fods plot er tilstrækkelig til at begynde dette havearbejde rejse.

Instruktioner

•Vælg type starter haven du vil som en grøntsag eller en blomstrende have. Vegetabilske starter haver vil omfatte forskellige typer af grøntsager til at passe og høste til forbrug, mens blomsterhaver har brug for en lidt mindre vedligeholdelse, da der er ingen høst periode.

•Vælg et niveau område af værftet, der modtager tilstrækkelig sollys. Mange grøntsags- og planter kræver seks til otte timers sol om dagen. Tage notits af områder i gården, konkave, eller er lavere end i resten af gården. Sørg for at vælge et websted, der hæves betydeligt og niveau, så risikoen for oversvømmelser ikke er et problem. Hvis din starter have vil omfatte container planter, Vælg containere, der vil holde vegetabilsk eller blomst med masser af rod plads.

•Plan grøntsager du vil vokse i din starteren haven. Nogle let vedligeholdelse grøntsager omfatter bønner, ærter, tomater, peberfrugter og agurker. Plan for vegetabilske planter, at vin skal placeres på bagsiden af starteren haven. Grøntsager, bønner, ærter og agurker, skal støttes med espalier, bure eller stakes med streng. Design starter haven, så højere planter ikke overskygger solen fra kortere planter. Brug denne proces til blomsterhaver samt, da forskellige blomst planter vil nå forskellige højder på modenhed.

•Till havejord ved hjælp af en skovl eller rototiller, ned til mindst 12 inches i jorden. Tilføje kompost materiale som sphagnum, afklippet græs, træflis og alderen gødning i jorden. Udfylde alle beholdere med pottemuld mix, forlader 2 inches fra toppen af fælgen til niveauet af jorden.

•Plant grøntsager eller blomster planter i starteren haven eller beholdere efter plantning dybde vejledningen medtaget på beholderen. Bruge alle nødvendige stakes, bure og espalier for at afstive de vegetabilske eller blomst planter til deres support-systemer. Brug barkflis til mound op en 3-tommer hill rundt i bunden af hver plante. Vand planterne grundigt og når jorden føles tør at røre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com