Hvordan til at plante en KLEMATIS tønde

December 1

Clematis er en vidunderligt robust plante, der er givet til fantastisk floral displays og dramatiske kører vinstokke. Ulempen ved clematis er, at det uvægerligt dør om vinteren, forlader en tomme spot, hvis det blev plantet på et gitter eller i en støtte i en seng eller kant.

En måde at få effekten af clematis i foråret uden at afsætte et espalier plads til anlægget er at plante en KLEMATIS tønde. Clematis tønde kan flyttes i efteråret eller bare overladt til at stå som en funktion i sin egen ret.

Instruktioner

•Vælg din container. Halv-tønder er bedst for en rustik eller traditionel look. Du kan vælge træ, men de fleste havecentre nu bærer en række plastik-baserede containere, der ligner træfade, men ikke vejer så meget. En anden mulighed er at vælge en urne til en formel haven, eller endda en vaskebalje for en morsom, rustik føler.

•Vælg clematis for farve og blad stil. Du kan vælge flere sorter til at blomstre på samme tid, eller forskellige dem, som blomstrer på forskellige tidspunkter og så forlænge interesse. Men huske på, at dette kunne gøre beskæring vanskeligere.

•Forbered vente et par uger for resultater. En clematis tønde kan ser virkelig fantastisk, når veletablerede, men det kan tage et par uger eller endda måneder før du får den pulserende vækst og farverige blomster du sandsynligvis ønske.

•Dæk bunden af tønden med et lag af rock. Laget behøver ikke at være meget tykke--om 1 eller 2 inches til dræning. Fylde tønden med vand, forbi klipperne.

•Fyld den halv-tønde eller andre store beholder med en ler-baseret kompost (jord mix). Du har brug for en stor, dyb beholder og en tung pottemuld blanding, der vil støtte Stokke samt planter.

•Plant om tre til fire clematis i en tønde af denne størrelse. Vinkel rodklump så planterne punkt lidt indad.

Uddelingen Stokke øverst og binde dem med streng, eller bruge en proprietær plast sukkerrør indehaveren. Fortvivl ikke, hvis væksten når toppen af stokke, det bare bliver tumler ned igen og gøre plantning ser endnu tættere.

Tips & advarsler

  • Plante mere end én række clematis for mere farve.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com