Hvordan til at plante en mexicansk Fan palme

March 29

Hvordan til at plante en mexicansk Fan palme

Mexicansk fan palme (Washingtonia robusta) vokser op til 100 fod høj, skyder op lyse grønne vifteformede blade. Det vokser quicky og er endda betragtes som invasive i nogle områder. Denne plante er hårdfør i USDA plante hårdførhed zoner 9 til 11, hvilket betyder, at det kan modstå temperaturer helt ned til 20 grader F. lys fryser vil dræbe blade, men træet vil genoprette; hårde fryser vil dræbe selv ældre planter. Viden om, hvordan til at plante denne palm vil give dig en attraktiv tilføjelse til din landskab.

Instruktioner

•Rengør mexicansk fan palme frø ved at skylle det i varmt vand. Nyd den rensede frø i vand. Dette vil hjælpe det spire lettere. Skift vandet hver dag for at holde frøene frisk.

•Fyld en gryde med en blanding af halvt tørv og halv perlite. Dette giver en veldrænet potning medium for de anlæg, der også holder fugt. Placer frø oven på mellemlang og bare dække det med jord.

•Kapacitet frø dybt efter plantning og sted puljen i et varmt område mellem 85 og 95 grader F. Secure en plastic pose over puljen med en elastik til at øge luftfugtigheden.

•Hold potning medium jævnt fugtig hele spireevne, som bør tage to uger eller mindre. Når planten væsener at vokse, fjerne plastikposen og sætte potten i fuld sol eller en del skygge.

•Transplant i mexicansk fan palme udendørs i klimaer, der kan tåle det, eller i store baljer til vokse indendørs. Plante det i samme højde, som træet opholdt sig i sin spireevne pot. Dybt vand efter plantning og holde det fugtigt, indtil det begynder at vokse igen.

Tips & advarsler

  • Når først etableret, er denne palm tørke tolerant. Du bliver nødt til at vand det dybt kun om en gang om måneden i perioder med tørke.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com