Hvordan til at plante en Muskmelon

December 31

Hvordan til at plante en Muskmelon

Muskmelons er opkaldt efter den lugt, at dens moden frugt giver off. En meget populær form for muskmelon er honningmelon, som anvendes i frugtsalater eller spist alene. Muskmelons stammer fra Asien, er en varm vejr afgrøde, og giver en god kilde til vitaminer C og A. Melonerne udvikle på vinstokke, der breder sig i en have, meget gerne en agurk.

Instruktioner

Hvordan til at plante en Muskmelon

•Wait indtil alle faren for et muligt frost har bestået før plantning muskmelons. Husk, at selv den mindste frost vejr alvorligt vil skade en muskmelon plante. Plante disse meloner, når jordens temperatur er på 60 grader Fahrenheit række. I midten af maj er normalt varm nok de fleste steder i USA at plante muskmelons.

•Space muskmelons ud således at de har rigelig plads til at vokse. Muskmelon er i stand til at udvide 6 til 8 fod fra center. Plantefrø med 6 fod mellem rækker og har planterne ikke tættere end 18 inches til 24 inches fra hinanden.

•Utilize ruller af sort plast til at holde ukrudt til et minimum. Udrulning af plast og plante muskmelon frø i cut-out huller, der er passende afstand fra hinanden.

•Plant muskmelon frø en tommer dybt i god grobund. Anvende en gødning beregnet til vedligeholdelse i begyndelsen. Forskellige goedning, der har tilstrækkeligt rådnet kan også være ansat, blandes i jorden før plantning for at sikre de bedste resultater. Sætte fem til seks frø i hver bakke og når planterne er begyndt at komme op vælge de tre eller fire stærkeste leder og snip resten i bunden med en saks.

•Kapacitet muskmelon planter rigeligt når de begynder at vokse. Muskmelons kræver masser af vand, mens vinstokkene udvikle men når frugten er begyndt at vokse på vinstokkene vanding skal skæres tilbage. Afhængigt af hvilken type muskmelon du har plantet kan frugten høstes i så lidt som 60 dage eller så mange som 110.

Tips & advarsler

  • Du kan vokse muskmelons indendørs fra frø i rummelige beholdere og derefter omplante dem udenfor når vejret har varmet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com