Hvordan til at plante en simpel køkkenhave

January 22

Hvordan til at plante en simpel køkkenhave

At skabe en baggård haven er en sommertiden overgangsrite for mange boligejere. At have adgang til friske grøntsager ikke blot forbedrer dit helbred, men smagen af dit køkken. En hel skridt er typisk involveret i planlægningen af en have, herunder hvornår til tilså frø og hvordan man forbereder sengen. Heldigvis, med bare en lille indsats, kan du have en blomstrende, lækre, variabel landbrugerens marked kun få skridt fra døren.

Instruktioner

•Look omkring din værftet for et område, der modtager mindst seks til otte timer af sollys om dagen. Området skal være plan og udstyret med jord, der er god dræning. Hvis vandpytter ofte indtager området, jorden sandsynligvis dræne ikke godt og skal du kigge andetsteds.

• Indsamle en prøve af jorden og kontrollere dens næringsstof niveauer. Køb en jord test kit fra et havecenter, eller tage en prøve til din lokale udvidelse. Hvis din jord mangler visse næringsstoffer eller har en pH-niveau, der er unormale, vil grøntsager sandsynligvis ikke vokse så godt de kunne. Tilføjelse af visse materialer, såsom kalk, kan afhjælpe jordbundsproblemerne og gøre det mere befordrende at dyrke grøntsager. Du kan også oprette et højbed ved haven med robust materiale som træ og hælde havejord på sengen hvis du ikke kan løse problemet næringsstof.

Dyrknings når du skal plante frøene. De fleste sommer grøntsagsfrø er typisk plantet efter truslen om den sidste frost. Oplysninger på bagsiden af frøposen vil fortælle dig, hvornår man skal plante frøene.

•Look på frøposen for oplysninger om, hvordan til at plante frø. Visse frø er simpelthen placeret på toppen af jorden for at få optimal adgang til solen. Andre er skubbet i jorden, indtil de er kun omfattet af snavs. Derudover Følg anvisningerne for hvor meget plads de kræver. Såning dine frø i den korrekte måde kan bidrage til at vokse blomstrende afgrøde.

•SOW frø af høje grøntsager, bønner og majs, i den nordlige side af haven. Plante dem i denne placering vil give dem adgang til solen og vil forhindre dem i at blokere stråler for resten af de kortere grøntsager. Mellemstore afgrøder, såsom squash, græskar, broccoli og tomater, bør plantes i midten. Korte grøntsager, herunder radiser, løg og rødbeder, bør plantes i front.

•Kapacitet grøntsager når jorden ser tørre. De fleste haver kræver vand en gang eller to gange om dagen i sommermånederne. Vand afgrøden, indtil jorden holder op med at absorbere fugt og bliver klæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com