Hvordan til at plante en støttemur

April 6

Hvordan til at plante en støttemur

Vægge bygget af cement, sten, blok, træ eller andre materialer kan spille en dobbelt rolle i landskabspleje, at være både et strukturelt element og en have. Væggen konstruktionsspecifikationer bestemme plantning mulighederne. Det er nemt at plante en støttemur og du kan gøre denne mur til noget spektakulært med et kreativt udvalg af planter, der er kunstnerisk placeret.

Instruktioner

•Hvis din støttemur er bygget af et solidt materiale uden huller, du nødt til at koncentrere plantning på den øverste kant af muren. En velbygget støttemur har dræning materiale set bag det at holde vandet i at bygge op bag muren, så det burde have god dræning. Mange vægge har skråningerne bag, så det er sandsynligt, at området bag en støttemur får masser af vand som vand bevæger sig ned ad bakke. Koncentrere den plantemateriale på den øverste kant af muren til en blødgørende effekt. Brug lavtvoksende planter til at skabe en dekorativ top til din væg. Plante høje materiale, kun hvis du ønsker at danne en høj-hegn effekt. Brug overlappende planter til spilder ned side af væggen, som de vokser.

•Hvis din støttemur er bygget med mellemrum mellem blokke, sten eller mursten, der kan skabe lommer af jord, kan du plante disse jord områder for at gøre hele væggen kommer til livet. Du kan også kun plante flere områder, så dele af væggen tekstur. En anden mulighed er at plante kun toppen af væggen, forlader den fuld tekstur af muren udsat. Gode planter til at fylde lommerne i vægge er lav-avlere og sukkulenter eller planter med en efterfølgende vane af vækst.

•Plant en støttemur så vand kan nå alle udsatte områder og rødder tørrer ikke ud. Du kan bruge almindelig havejord eller bruge ændringsforslag passer til behovene hos de planter, der vokser der. Bare sørg for det område, du er plantning ikke tørre ud for let, som det kan ske i steder, hvor vand ikke nå let eller dræning er også effektiv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com