Hvordan til at plante en vindmølle Palm i en Container

October 7

Vindmølle Palmer (Trachycarpus spp.) bærer fanlike fronds på en fiber-dækket kuffert og er blandt den mest kolde hårdføre palmer--velegnet i områder hvor lave vintertemperaturer falde så lavt som 5 grader Fahrenheit. Visning af alle arter af vindmølle palm i en container er en behagelig måde at dekorere din udendørs terrasse eller indendørs vinterhave. Bruge unge, små planter, som en vindmølle palm over tid vil vokse en kuffert, at nå en højde på 10 til 20 fod. Når der dyrkes i en container vindmølle palms' vækstrate er ikke alt for hurtigt, men re potning er nødvendig for hver tre til fem år at give rigelig plads til rødderne.

Instruktioner

•Measure beholder af vindmølle palm's container, som det i øjeblikket vokser med et målebånd. Du erhvervelse af diameteren af de planter rodklump--afstanden fra kanten af jorden inde pot's rand. Også måle den omtrentlige højde på rodklump i objektbeholderen--afstanden fra gulvet til toppen af linjen jord i potten.

•Purchase en beholder, der er 3 til 6 inches større i diameter end rodklumpen af vindmølle palm. For eksempel hvis palm's rodklump måler 12 inches i diameter, skal den nye beholder have en diameter på mindst 15 inches, men ikke mere end 18 inches. Undgå beplantning håndfladen i en alt for stor container, som vil påvirke din evne til at bestemme, hvornår jorden brug for vanding. Puljen skal have bunden drænhuller.

•Brug nogen jord-gratis potning mix købt på en havecentre eller børnehave. Tørv-baserede blandinger er bedst, da de er ofte smuldrende og indeholder perlite og sand til at fremme god udluftning og afløb. Undgå jord mærket "muld" og "havejord" som de er tunge i tekstur og vil blive rock-hard når de anvendes i en beholder.

•Measure dybde i beholderen du ønsker at plante vindmøllen palm i og sammenligne det med palm's root bolden højde. Dette hjælper dig med at afgøre, hvor meget jord til at sætte i bunden af beholderen, før du placerer den Håndflade rodklump i beholderen. Ideelt set vil du rodklump hvile 1 tomme nedenfor den øverste rand af puljen.

•Sæt potning mix i bunden af beholderen at dybden i trin 4. Forsigtigt udjævne blandingen, så det er plan og tamp det forsigtigt med din hånd så det er stabilt og fast.

•Lift vindmølle palm ud af sin oprindelige beholder og placere den i den nye container. Du kan have til at mase plante ud af sin gamle container, hvis det er bundet til roden. Prøv at begrænse mængden af roden forstyrrelse eller unødig belastning på stammen eller løv, som du forsøger at fjerne palm fra beholderen. Hvis rodklumpen bryder ud, løft det forsigtigt så intakt som muligt at placere i den nye container.

•Anbring palm's root kugle i midten af den nye container og begynde at back-fill potning mix udenom. Tamp jorden omkring kanterne af beholderen med hånden eller en stok til at hjælpe med at fjerne luftlommer. Fortsæt med at tilføje jord, lidt efter lidt, og lejlighedsvis komprimere det indtil jorden matcher den øverste kant af den palm rodklump. Husk, du vil have toppen af rodklumpen skal være ca 1 tomme nedenfor den øverste rand af beholderen.

•Applicer vand til rodklump i den nye beholder, således at jorden bliver forsigtigt komprimeret og alle luftlommer er fjernet. Tilsæt vand nok, indtil det begynder at sive ud fra beholderens nederste drænhuller. Tage din tid, så vandet kan tage lidt tid at absorbere og gøre sin vej til bunden.

•Tilføj mulden ekstra sider til beholderen hvis vanding komprimeret jorden. Tilføj kun nok til at bringe jordens niveau til at matche det på toppen af den palm rodklump. Undgå at lægge jord på toppen af rodklumpen. Plantning for dybt årsager rod og stængel rådne i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Palmer er bedst transplanteret i foråret eller sommeren--den varme vækstsæson og lysere lys hjælper dem med at komme til hægterne hurtigere fra chokket over omplantning. Hvis det er muligt, undgå omplantning i efterår og vinter måneder.
  • Arbejde med fugtig pottemuld mix. Alt for tørt mix er støvede og kompakte ikke godt. Det har også tendens til at shun vanding. Undersøge posen pottemuld mix før projektet og føjer noget vand til det, så det er fugtig og smuldrende på tidspunktet for den transplanterende opgave.
  • Befrugte ikke den nyligt transplanterede palm med flydende gødning produkter for de første to måneder. Tillad rødder at genetablere. Du kan drys langsom frigivelse granuleret gødning på container jordoverfladen en måned efter omplantning. Følg produkt etiket retninger for doser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com