Hvordan til at plante et træ eller en busk fra en Container

February 27

Hvordan til at plante et træ eller en busk fra en Container

Hvordan til at plante et træ eller en busk fra en Container. Mange almindelige børnehave planter sælges i beholdere i forskellige størrelser og materialer. I modsætning til nøgne rod og B og B, kan container-dyrkede planter plantes selv mens der vokser kraftigt.

Instruktioner

•Plant en container-dyrket træ eller busk i foråret eller efteråret for de bedste resultater, især hvis det er en evergreen. Hvis denne timing ikke passer til din tidsplan, dog vil helst undtagen midsommer arbejde, så længe jorden ikke er knastørre, mættet eller frosne.

•Dig et hul, der er mindst 6 inches bredere end beholderen på alle sider og om den samme dybde. Derefter slibe op ad siderne i hullet med din skovl.

•Tag planten fra dets beholder selv om etiketten siger, at du ikke behøver at; rødderne vil spredes ud af mere hurtigt. Med en lille træ eller Busk er det let at gøre dette job, før du sænke plante ind i sit hul; med et større anlæg er det nemmere at håndtere, hvis du sætte det ind i hul først og derefter skåret væk beholderen.

•Knock en plante ud af en stiv plast beholder. Blot vippe puljen på sin side, tryk det let og blidt skub ud klump. Hvis beholderen er lavet af metal eller et blødt materiale som tørv, skære puljen væk med en kniv, neglesaks eller tin snips.

Anslag dysefastgørelsen drille nogen rødder, der omkranser klump med fingrene, så at de er frie, pas på ikke for at bryde op kugle af jord. Så klip off enhver beskadiget rødder.

•Sæt stakes i hullet hvis du plante et træ, der skal støtte (Se "eHow til spil og binde et træ").

•Indstil plante ind i hullet på den samme dybde det var voksende i puljen, og begynde at udfylde det hul, kontrol som du går for at sikre anlægget står lige op. Tilføje omkring 4 inches af jord og forsigtigt fast det med din fod eller en hakke til at fjerne enhver luftlommer. Gentag processen indtil hul er fyldt.

•Kapacitet langsomt at mætte jorden og fjerne eventuelle resterende luftlommer.

•Anvend ethvert ekstra for at bygge en midlertidig berm på linjen drop (sted på jorden direkte under de ydre kanter af løv) og vand igen.

•Hold jorden fugtig for det første år efter plantning. Barkflis til at bevare fugten, men holder mindst 6 inches nøgne rundt om stammen. Indskrive hyppigt; Hvis du ser gule blade eller jorden føles tør, vand straks.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com