Hvordan til at plante et træ frugtplantage

February 18

Hvordan til at plante et træ frugtplantage

For frugt elskere, kan få ting slog smagen af en fersken, orange eller apple frisk fra træet. Hjem frugttræer giver også skønhed, skygge og friske foråret og sommeren blomstrer for landskabet. Alle frugttræer have specifik voksende overvejelser, selv, herunder zone, site, jord og vand. Hvis du ønsker at starte din egen home orchard, forskning din amerikanske Institut for landbrug vokser Zone for omhyggelig træ udvælgelse, derefter vælge et websted og komme i gang.

Instruktioner

•Start din beplantning i midten af foråret, efter den sidste frost. Alle frugt træ frøplanter gør bedst med et varmt vejr start og lang sommer af voksende og etablering.

•Forbered et websted for hjem plantagen. Vælg et websted, der tilbyder 10-15 fødder af rummet for hver dværg frugttræ eller 20 til 25 fod af plads til hver standard frugttræ. Dwarf frugttræer er mindre, men producere den samme frugt og er bedre for store hjem beplantninger. Sørg for, at hvert sted får fuld solskin, god dræning og fri luft bevægelse. Frugttræer vil ikke blomstre eller bære deres frugt, hvis de ikke får de rette betingelser.

•Amend jord i individuelle websteder før plantning. Grave op 12 til 15 inches af jord i en 2-fods ved 2-fods band, og bland 6 inches af organisk kompost i den naturlige jordbund. Denne foundation giver frugt træ frøplanter løs, fugtig jord fuld af økologisk ernæring.

•Plant frugttræer, som er hårdføre til din voksende zone for bedste succes. Vælg æbler, abrikoser, blommer og kirsebær til Zone 4; ferskner og pærer til Zone 5; og citrus og tropiske træer kun ned til Zone 10. Plant to af hver sort til at sikre bedre bestøvning og frugt høst.

•Space frugt træ stiklinger på 10 til 25 fødder, afhængig af sort, give dem plads til at vokse og sprede. Overfyldt planter resultat i spredningen af sygdommen og mangel på blooms. Plante planter i huller, der er så dyb og bred som deres root bolde, i de ændrede websteder. Dække rødderne med ændrede jord og pakke ned fast for at sikre nyplantning.

•Prune frugt træer til inden 36 inches af jorden for at fremme forgrening og ny vækst. Denne indledende beskæring resulterer i træets ultimative spredning. Vand hvert træ med 1/2 gallon af vand til at slå sig ned i jorden, så spredt sig 1 tomme af muld over jorden omkring træet. Barkflis holder jorden fugtig og varm, og forhindrer ukrudt vækst.

Tips & advarsler

  • Frugttræer gør bedst med årlig beskæring sessioner til at fremme ny vækst og frugtsætning. Beskære dine frugttræer efter sort-specifikke retningslinjer for den bedste høst.
  • Frugttræer begynde at bære deres frugt efter to til fem år, afhængig af sorten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com