Hvordan til at plante første køkkenhave i foråret

February 12

Store smukke køkkenhaver er fremvist i alle de hjemme og Havearbejde blade. De ser så god og sund, ikke som tørret op haven du havde på din sidste prøve. Måske tror du, du har en brun tommelfinger og kan ikke gøre noget, men dræber planter. Du kan have en smuk køkkenhave blot ved at følge nogle få enkle regler.

Instruktioner

•Decide hvor stor du ønsker din køkkenhave. En 5 x 5 plot i solen er en god størrelse til en første køkkenhave. Det vil give dig masser af grøntsager til din familie uden at tage al din fritid. Hvis du falder i kærlighed med vegetabilske havearbejde kan du tilføje mere plads næste år.

•Rent eller låne en rorpind. Dyrke jorden og bruge en haven rake for at få alle græs og rødder ud af haven.Tjek jorden. Samle jorden op i hånden, hvis det danner en bold, der holder sammen men let falder fra hinanden er det god havejord. Hvis det ikke danner en bold eller hvis bolden ikke falder fra hinanden er det ikke god havejord.For at rette dette skal du tilføje barkflis. Barkflis kan findes på den lokale have butik. Find et sted, der vil sælge dig en pickup fuld af haven barkflis. På haven butikken får to poser af gylle og gødning. Få gødning med tallene 10-10-10 på posen. Bland gødning og gylle i din havejord. Gør rækker i den havejord med en haven hakke. Gør dit rækker fra nord til syd, så alle planter får masser af sol.

Forpakket 2 tomat, 2 peber, 2 aubergine og 1 agurk plante. Brug frø til squash, grønne bønner, okra, radiser, urter og salat, få en lille bundt af multiplikation af løg. Brug røde læggekartofler til kartofler. Hvis du bor i et område med korte vækstsæson start frø inden seks uger før udplantning i køkkenhaven. Dette vil give dig et godt udvalg og masser af grøntsager til din familie og nogle venstre over til fryseren.

•Nu lad os plante foråret haven. Læg tomater og peber planter omkring en og en halv fod fra hinanden på østsiden for morgensolen. Plante squash og agurker i hver ende, så vinstokkene har plads til at vokse. Bush grønne bønner, okra, radise og salat i midten. Kartofler vil gøre godt på den vestlige side. Fyld tomme rum med løg og krydderurter. Plante morgenfruer mellem tomater planter. De hjælper kontrol mikroskopiske bugs.

•Fertilize have, ifølge anvisningerne på gødning taske, som regel hver to uger under vækstsæson. Det bedste tidspunkt at vand er mellem solnedgang og solen op. Vand fra rødderne. Dette vil beskytte haveplanter fra meldug. Holde ukrudt klart af haven. Sæt tilbage og se din have vokse.

Tips & advarsler

  • Ikke plante majs, medmindre du bor i et område, der er kornmarker.
  • Kartofler er klar til at grave når bladene dør.
  • Samle og samle grøntsager i tidligt om morgenen for bedste smag.
  • Sætte bure over tomatplanter, mens planterne er små.
  • Sætte en teskefuld flydende vask opvaskesæbe og en spiseskefuld vegetabilsk olie i seksten ounce sprayflaske til at dræbe bugs og skala på planter.
  • Gøre flydende kompost fra kaffegrums, te poser og vegetabilske scraps og føje til havejord
  • Link til hvordan man laver flydende kompost i ressourcer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com