Hvordan til at plante Forsythia i containere

October 4

Hvordan til at plante Forsythia i containere

Forsythia, som blomstrer i foråret med lyse gule blomster, vokser i en busk-lignende måde. Ifølge University of Connecticut, Busk er en hurtig producenten og kan nå højder op til 10 fod og bredder op til 12 fod. Trods de maksimale størrelser af planterne, kan forsythia plantes i containere. Mens udendørs forsythia buske kan stå for at vokse uden beskæring for det meste, kræver indendørs forsythia trimning for at holde dem ned til sokkeholderne.

Instruktioner

•Forbered beholdere til forsythia. Da planterne er sådanne hurtige avlere, er det bedst at vælge store containere, der giver planter plads til at vokse et stort rodsystem. Forsythia behøver ikke nogen særlig jord at vokse, så du kan bruge enhver pottemuld mix eller endda jord gravet op fra din værftet til at fylde beholdere. Tilføjelse kompost eller sphagnum til jorden giver ekstra næringsstoffer, der hjælper forsythia vokse, dog, og kan blandes i jorden i forholdet 1-til-1.

•Tag en skæring fra et andet forsythia anlæg til at begynde en ny plante. Ifølge let balkon havearbejde, forsythia skæring bør træffes mellem sene forår og tidlige efterår og være et groft 3 - til 6-tommer stykke gren fra en sund forsythia busk.

•Plant forsythia stiklinger bare dybt nok i jorden mix, at Stiklingerne kan stå op på deres egne. Vand planten for at fugte jorden og flytte containere til en placering, hvor forsythia planter får i det mindste delvis sollys i løbet af dagen. Hvis du kan sætte dem i en placering, der modtager fuld sollys i seks til otte timer om dagen, vil planterne trives.

•Hold forsythia fugtig på alle tidspunkter, men aldrig lade planterne stå i vand. For at fremme væksten af planter, bruge en gødning en gang om året. Enhver steg eller all-purpose gødning vil gøre. Når du anvender gødning, altid følge anvisningerne på emballagen.

•Prune forsythia anlægget til at øge sin sundhed og holde det en passende størrelse. Når beskæring, skåret væk alle døde, syge eller angrebne træ og fjerne op til en tredjedel af sundt træ til at stimulere væksten af nye træ. Med en container-vokset forsythia, kan du også trimme alle stammer tilbage til halvdelen af deres længde til at holde plantens størrelse i skak.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com