Hvordan til at plante Goji Berry planter

June 25

Goji bær, deres saft og andre goji produkter stigende popularitet som en "superfood" bidrager til holdbarhed og velvære. De er primært dyrket oversøiske og afsendt fra Kina, så de fleste mennesker har til at købe deres goji frø fra hjemmesider eller speciale fødekilder. Voksende gojis tager tid og tålmodighed, men det er en omkostningseffektiv måde at få din egen forsyning af disse ernæringsmæssigt potent frugter. Selv et par små buske kan producere nok bær for at holde dig mellemmåltider hele sommeren.

Instruktioner

•Vælg en placering. Goji berry planter er hård og kan overleve i næsten enhver klima og jordbundens tilstand. Himalaya er deres oprindelige hjem, så de trives i solrige, cool og endda tørre klimaer. Plante dem udendørs i fuld sol eller holde dem indendørs som stueplanter i nærheden af de mest solrige vindue. Gojis foretrækker fuld sol og kan overleve i delvis sol.

•Skip til trin tre, hvis du har købt klar til at plante frø fra internettet eller en landbrugs butik. Hvis du har planer om plantning frø fra tørrede bær, sættetid dem i varmt vand, indtil de bliver svampet, normalt natten over. Skrab den lille hvide frø fra bær og skyl dem af alle resterende papirmasse. Lad dem tørre på et stykke køkkenrulle for en uge før plantning.

•Forbered jorden. Selv om gojis som enhver type af jord, du har brug for at har prep spiring jord med en organisk gødning og sørg for, at det er en ensartet konsistens. Forberede en igangsætter pot for hver frø, du planlægger at plante eller bruge en plantageejer boks. Holde jorden i et varmt sted, ideelt set omkring 75 grader F.

•Forbered frø for spiring af iblødsætning dem varmt vand i to eller tre timer. Være meget blid ved håndtering af frø og sørg for, at de ikke blive forurenet med bakterier.

•Plant frø ½ tommer dyb og dække dem med et let lag af jord. Drys vand over hver frø.

•Opbevar den spirende planter på 75 grader F med masser af sol. Efter fire til seks uger, kan du transplant planter ind i en større potte eller sted udenfor. Forvent langsomme og gradvise vækst.

Tips & advarsler

  • Du kan ikke se en fuld høst indtil det tredje år efter plantningen.
  • Hvis du bestiller udenlandske frø, være på vagt af sygdomme, der kan overføres til andre planter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com