Hvordan til at plante græs i Arizona i sommeren

January 19

Hvordan til at plante græs i Arizona i sommeren

Med den rette forberedelse og pleje, græs græsplæner overleve og trives i en Arizona sommer. Bermuda og dens hybrider er græsser valg for Arizona græsplæner. Fælles Bermuda sorter kan plantes med frø, ifølge Arizona havearbejde hjemmeside Phoenix Tropicals, men de fleste hybrider er kun tilgængelig i sod form. Enten måde, skal jorden være tilstrækkeligt rede til at acceptere frø eller sod.

Instruktioner

•Till jorden. I Arizona, jorden er ekstremt hårdt og du vil sandsynligvis nødt til at bruge en magt rorpind. Mens tilling, arbejde muld eller kompost mix i jorden for at gøre det mere frugtbar. Indtil i en dybde af 3 inches eller mere. Det er også tid til at sikre din plæne er niveau og afløb korrekt. Ifølge University of Arizona College of landbrug og biovidenskab er niveau græsplæner lettere at vand, klippe og vedligeholde.

•Plan din sprinkler layout omhyggeligt og installere systemet eller få det gjort professionelt. I Arizona varme er vanding med bevægelige sprinklere eller en slange ikke nok. Sikre din sprinklere vil give vand dækning til hele plænen.

•Installer grænser, stødpudezoner af dekorative klippe langs områder hvor du ikke vil græs. Husk på, Bermuda græs spredes nemt, hurtigt fylde i gården, men også flytte ind i dine blomsterbede og andre steder hvor det ikke er ønskede.

•Plant Bermuda græs i midten af April, efter natten temperaturer er konsekvent over 60 grader F. Brug en dråbe spreder til tilså frø, så en gødningsspreder til at dække frø med et lag kompost/muld/gylle mix. Medmindre du bruger en deodoriseret mix, luften bliver duftende i flere dage, men dine frø vil blive holdt varm og fugtig og beskyttet fra sultne fugle. Hvis du ikke har adgang til en gødningsspreder, skar poser af kompost og fordelt blandingen på gården, ved hjælp af en rive til at sikre et jævnt lag.

•Plant hybrid Bermuda sod ved at placere strimler af sod på toppen af rede jorden. Leje en græsplæne roller til at rulle over sod for jævnhed og trykke på rødder tæt til jorden. Fordi sod kan være dyrt, kan du vælge at købe mindre sod og bryde stripsene i mindre stykker til at plante jævnt omkring gården. Husk, Bermuda græs spreder sig ganske godt og i sidste ende vil udfylde hele plænen. Hvis du vælger denne metode, skal du sandsynligvis tilføje jord mellem sektioner til at holde konturen af plænen endnu.

•Kapacitet nyt græsplænen, om frø eller sod, for 10 minutter på et tidspunkt to gange om dagen for de første tre dage, derefter langsomt taper. Vedligeholde vanding for at holde plænen fugtig. Sprinkleranlæg har ofte, en ny græsplæne indstilling, der vil vand plænen i to til tre minutter flere gange om dagen. Vigtigste er at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Prøv at holde fra græsset for mindst et par uger til en måned, endnu længere for en seedede græsplæne. Din græs bør komme fra frø i omkring to uger, og sod bør tage root inden 10 dage til to uger.

•Mow din nye Arizona græsplæne når græsset er vokset til en tredjedel større end længden du ønsker din græsplæne skal ifølge University of Arizona's Master haven Manual. Klippe i de tørreste gange mellem vanding for ikke at beskadige rodsystemet ved slåning en våd græsplæne, og tage sig langs kanterne af sod sektioner for ikke at trække dem op. Holde plæneklipper blades skarpe, og aldrig klippe mere end en tredjedel af højden af græsset på én gang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com