Hvordan til at plante Grama græsfrø i efteråret

April 14

Grama græs er en native græsfrø i Nordamerika og er meget lav vedligeholdelse. Denne græs tåler tørke, kulde og varme men vokse ikke godt i et skyggefuldt område. Grama græs gør godt i de fleste former for jord. Den vigtigste faktor i udsæd grama græs er jordbearbejdning, som tager lidt tid. Derfor er det bedst at starte jordbearbejdning en måned før du plante grama græsfrø i efteråret.

Instruktioner

•Till jorden for at forberede webstedet, inden du sår grama frø. Du har brug at dræbe de andre græsser vokser eller de vil konkurrere med grama-grass. Hvis din jord er ikke-græsplæne, fjerne alle ukrudt. Du kan gøre dette ved at trække dem med hånden eller ved hjælp af et herbicid, der dræber årlige og flerårige ukrudt, men ikke forurener jorden. Du kan også bruge herbicid for at dræbe de eksisterende græs i du græsplæne, men du skal forlade landet tomgang for en måned eller mere. Derefter kan du rototill i marken for at arbejde op jorden og kombinere det døde græs i jorden.

•Kapacitet jorden grundigt og derefter vente et par uger. Dette vil spire af ukrudtsfrø, så du kan gå igennem en gang mere og dræbe dem med ukrudtsmidlet eller trække dem i hånden.

•Rototill jord igen til en dybde af 3 til 4 inches. Gøre denne ret, før du går til tilså grama frø. Niveau jord med en rake. Raking vil også fjerne rødder, sten eller snavs clods. Efter du har fjernet snavs, kam jorden med rake, forlader lidt furer.

•Estimate størrelsen af området du ønsker at dække med grama græs. Hvis du har et område, der er 500 kvadratfod, du bliver nødt til at blande 2 lbs. frø med sand, eller du kan også bruge 3-4 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Der er ingen konsensus

•Fyld en spand halvvejs med lidt fugtig sand. Tilføje mængden grama frø skal du ned i spanden med sand og blande to.

•Rundsending den grama frø/sand i hånden. Når du er færdig, vendes raken, og ved hjælp af den flade side, glat jord til at dække frøene.

•Kapacitet frøene let og hyppigt. Holde din nyligt sået græsplæne vandes indtil grama frø er spiret og græsset er 1 tommer høj. Efter, at reducere mængden af vanding.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com